Suomi
Gamereactor
uutiset
Mad World

Sega: Mad World ei sopinut Wiille

Korkean kaliiperin K18-pelit tehokonsoleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelijätti Segaa länsimaissa luotsaava Mike Hayes ei pidä Wiitä sopivana alustana Mad Worldin kaltaisille väkivaltapeleille. Sega-pomon mielestä korkean kaliiperin K18-pelit istuvat paremmin tehokonsoleille ja PC:lle.

Lausunto vahvistaa segalaisten aiempia kommentteja, joiden mukaan yhtiö ei enää tekisi yksinomaan aikuisille tarkoitettuja pelejä Nintendon konsolille.

Sega julkaisi Mad Worldin, Platinum Gamesin kehittämän splatter-seikkailun, viime vuoden lopulla. Vaikka peli keräsi kiitosta kriitikoilta, se ei myynyt odotusten mukaisesti. "Selvästi se oli epäyhteensopiva Wii-yleisön kanssa", Hayes sanoo CVG:n haastattelussa.

Sega-pomo uskoo, että jopa Wiin omistavat hankkivat väkivaltapelinsä ennemmin muille laitteille. "Jos joku aikoo pelata K18-peliä, hän kaivaa 360:n, PC:n tai PS3:n esiin pelatakseen sitä."

Hayes lisäsi, että Platinum Gamesin kaltainen huipputiimi "tarvitsee PS3:n tai 360:n toteuttaakseen, mitä he oikeasti haluavat tehdä". Hän on silti ylpeä, että Sega kokeili kepillä jäätä.

Hieman lievemmät ammuskelupelit ovat Hayesin mukaan pärjänneet Wiillä paremmin. Sega vahvisti hiljattain Wiille futuristisen The Conduit 2 -räiskintäpelin.

Mad World
Mad World
Mad World
Mad World
Mad World

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä