Suomi
Gamereactor
uutiset
Company of Heroes 2

Sega haastoi THQ:n oikeuteen Company of Heroes 2:sta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

THQ ei saa levätä edes haudassaan rauhassa, sillä Sega on nyt raahannut konkurssiin menneen yhtiön syvemmistä varjoista lakituvan valoihin.

Segan lakijuttu koskee Company of Heroes 2:n ennakkomyynneistä kasautuneita tuloja, joita THQ:lle maksettiin Steamin toimesta vielä senkin jälkeen, kun THQ haki konkurssiin. Sega osti myöhemmin huutokaupasta pelin kehittäjän ja oikeudet 26,6 miljoonalla taalalla.

Noin miljoonan dollarin siivua hakeva Sega ei ole toki ainoa haudanryöstäjä, sillä THQ:n konkurssipesästä aiotaan nylkeä vielä 200 miljoonaa taalaa eri tahojen toimesta.

Company of Heroes 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti koki itärintaman ilot ja kauhut Relicin upouudessa strategiapelissä. Company of Heroes 2 on vakuuttava jatko arvostetulle sarjalle.

3
Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos Company of Heroes 2 kiinnostaa, muttet ole vielä ollut valmis loikkaamaan itärintaman lumiseen helvettiin, voit vierailla siellä ilmaiseksi tänä viiikonloppuna.

1
Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sega taisi tehdä hyvän siirron ostaessaan Relic Entertainmentin ja Company of Heroes 2:n THQ:n konkurssihuutokaupasta. Peli on nimittäin myynyt 380 000 kappaletta pelkästään ensimmäisen viiden päivän aikana.Ladataan seuraavaa sisältöä