Suomi
Gamereactor
uutiset
The Secret World

Secret World -jehulle kenkää

Funcom leikkaa rajusti Norjassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Funcomilla hiljattain tapahtuneet irtisanomiset eivät ole rajoittuneet vain The Secret Worldin pelitestaajiin ja juniorikoodareihin, vaan ne ovat koskettaneet pelin kehitystiimiä koko skaalalta. Jopa pääsuunnittelija on erotettu, jättäen pelin jatkon kyseenalaiseksi.

Suunnittelusta vastannut Martin Bruusgaard kertoo Twitterissä, että on monien muiden tavoin joutunut jättämään studion. Hän maalaa synkän kuvan Funcomin säästötoimenpiteistä.

Irtisanomiset koskettavat kaikkiaan noin puolta Funcomin koko työvoimasta, mutta ne eivät ole jakautuneet tasaisesti toimipisteiden välillä. Bruusgaardin mukaan studion pääkallopaikka Oslossa koki paljon rankempaa karsimista.

"Se oli hyvin kallis toimisto. On halvempaa palkata ulkomailla", Bruusgaard muotoilee.

Irtisanomiset johtuvat The Secret Worldin heikoista tuotoista. Peli myi kesällä vain 200 000 kappaletta. Age of Conanin flopin painama Funcom ei aio jatkossa kehittää enää yhtä mittavia projekteja.

Bruusgaard itse aikoo vetäytyä pelialalta ainakin toistaiseksi.

The Secret World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Secret WorldScore

The Secret World

ARVIO. Kirjoittaja Oskar Nyström

Age of Conanin tehnyt Funcom ei ole mikään uusi tulokas MMO-kentällä, mutta kuinka iso loikka vanhasta on The Secret World?

Funcom syytteeseen markkinakikkailusta

Funcom syytteeseen markkinakikkailusta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Norjalainen Økokrim (kansallinen talous- ja ympäristörikoksia tutkiva viranomainen) on pistänyt Funcomin syytteeseen epäiltynä laittomista markkinakäytännöistä.Ladataan seuraavaa sisältöä