Suomi
Gamereactor
uutiset
Sea of Thieves

Sea of ​​Thievesin 10. kausi viivästyy

"Uskomme vakaasti, että se on parasta julkaisun laadun, kehitysprosessimme kestävyyden ja tiimimme hyvinvoinnin kannalta."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rare on ilmoittanut, että Sea of ​​Thieves -merirosvot joutuvat odottamaan hieman kauemmin, ennen kuin pääsevät katsomaan sarjan kymmenennen kauden. Kuten blogiviestissä ilmoitettiin, Rare on sanonut tarvitsevansa lisäaikaa valmistellakseen päivityksen julkaisua varten. Tämä tarkoittaa, että sarja debytoi nyt lokakuun puolivälissä. Asiasta puhuessaan Raren yhteisön johtaja Christina McGrath sanoi seuraavaa:

"It's not a decision we've taken lightly, and we share your disappointment that it's something we've needed to do. However, after careful consideration, we firmly believe that it's the best thing to do for the quality of the release, the sustainability of our development process and the wellbeing of our team."

Sea of ​​Thievesin 10. kausi on nyt suunniteltu alkavaksi 19. lokakuuta 2023, ja mitä se tarkoittaa 9. kaudella, Rare sanoo seuraavaa:

"there's still a whole lot happening outside the Seasonal rhythm - so we're hopeful that even without a new Season next month, you'll still have lots to do."

Tämä koskee tietysti uutta The Legend of Monkey Island -laajennusta, joka arvosteltiin äskettäin Gamereactorilla.

Mitä tulee Sea of ​​Thieves -sarjaan, uuden Monkey Island -sisällön lisäksi meille luvataan Gold & Glory Weekends ja Community Weekends -sisältöä. Kun 10. kausi debytoi, se sisältää nyt myös < em>"otsikkosisältöä"</em> kaudesta 11, joka debytoi nyt 10. kauden toisena kuukautena.

Rare kommentoi jatkosuunnitelmia näin:

"We look forward to carrying plenty of momentum into 2024 with plans that are ambitious and bold, including some important designs on refreshing the Sea of Thieves sandbox. Thank you for sticking with us - we appreciate you endlessly, and we're committed to rewarding your patience with a bolstered, blockbuster final few months of 2023."

Sea of Thieves

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä