Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

San Francisco Shock Contenders -joukkue paljasti harjoittelukotinsa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

E-urheiluorganisaatio NRG Esports (joka omistaa muun muassa San Francisco Shock Overwatch League -joukkueen) ja Events DC ovat julkistaneet uuden harjoittelukotinsa Washington, DC:ssä. Tämä paikka tulee olemaan heidän joukkueensa asuinpaikka tulevan Overwatch Contenders -liigan ajan.

Contenders-joukkue kootaan saman katon alle (kaikki kuusi ammattilaispelaajaa) asumaan ja harjoittelemaan yhdessä. Ensimmäinen ottelu on edessä 13. maaliskuuta. Kauden aikana he myös pelaavat otteluita verkossa kerran viikossa: joko tiistaina tai sunnuntaina.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä