Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Saksan Overwatch World Cup -joukkue on tässä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saksan Overwatch World Cup -joukkue on selvinnyt Twitterissä. Mukana on muutama pelaaja Contenders-joukkueista, muutama oikein nimekäs pelaaja eikä ketään Overwatch Leaguesta itsestään.

Päätankkina on Hadi, joka pelaa tällä hetkellä British Hurricanessa, joka on London Spitfiren Contenders-joukkue. Toisena tankkina on Moose, joka on niin ikään Contenders-pelaaja Clockwork Vendettassa. DPS-roolissa pelaavat Engineer (Clockwork Vendetta), Phi (Path to Pro -joukkueesta ExOblivione), ja suoratoistaja Rady. Support-roolissa ovat sitten Illbethebest (Shu's Money Crew) ja Rephid.

Saksan joukkueen valmentajat ovat antaneet asiasta lausunnon, jossa he selventävät valintojaan.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä