Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Saksan hallitus toivoo paikallisilta kehittäjiltä sellaisia pelejä kuin Baldur's Gate III

Baldur's Gate III voitti parhaan kansainvälisen pelin palkinnon saksalaisessa tietokonepelien gaalassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saksan hallitus on vauhdissa, sillä jaossa on mukavasti rahaa pelinkehittäjille. Saksan tietokonepelien gaalassa, tai oikeammin Deutscher Computerspielpreisissa, paikalliset pelinkehittäjät voivat voittaa varsinaisen palkinnon ohella myös rahaa.

Baldur's Gate III kuittasi parhaan kansainvälisen pelin palkinnon, ja samassa yhteydessä Saksan "Federal Ministry for Economic Affairs and Climate Actionin" "Parliamentary State Secretary" Michael Kellner esitti toiveen, että saksalaiset studiot tekisivät enemmän Baldur's Gate III:n tyylisiä pelejä. Asiasta kertoi PC Gamer.

"As the federal government, we want to make an important contribution to this through our new games funding. The funding is to help ensure that games such as this year's best international game also go on to be developed in Germany."

Jospa tällä tavalla Saksasta tulee aikanaan Euroopan pelinkehityksen suurvalta? Sen näyttää aika.

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä