Suomi
Gamereactor
uutiset

Saksalainen studio, joka on Piranha Bytesin, Elexin, Risenin ja Gothicin takana, lopettaa toimintansa

Embracer Groupin katastrofin viimeisin uhri kamppaili kuukausia selviytyäkseen, mutta epäonnistui.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näytti siltä, ​​että viime viikkoina studioiden irtisanomisten ja sulkemisten masentava tahti, josta ala on kärsinyt kauhuissaan viime vuodesta lähtien, oli edes hieman hidastunut. Suurin osa näistä uutisista on peräisin julkaisujättiläisen eli Embracer Groupin romahtamisesta, joka näytti saaneen päätökseen "rakenneuudistussuunnitelmansa", mutta yksi sen tuskallisista uhreista on ilmeisesti taistellut kaikkia todennäköisyyksiä vastaan ​​pysyäkseen pinnalla, mutta ei ole lopulta onnistunut. Puhumme Piranha Bytesista, saksalaisesta Esssenissä sijaitsevasta studiosta, joka Gamestarin mukaan sulki ovensa lopullisesti 30. kesäkuuta.

Jo sosiaalisessa mediassa samainen taho kertoi aiemmin tänä vuonna, että he käyvät läpi vakavia vaikeuksia, mutta meidän pitäisi luottaa heihin ja siihen, että he ovat luomassa jotain suurta ja jännittävää kaikille heidän tyylinsä ystäville. Pitää kuitenkin muistaa, että he ovat Gothicin, Risenin ja Elexin luojia, joten läntinen roolipelimaailma tulee kärsimään suuren tappion lopetuspäätöksen myötä.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty: Heidän tiiminsä johtajat ja johto kertovat etsivänsä tapoja vakiinnuttaa itsensä uudeksi indie-studioksi, joten toivottavasti lopetuspäätös ei ole heidän näkemyksensä roolipelistä.

Saksalainen studio, joka on Piranha Bytesin, Elexin, Risenin ja Gothicin takana, lopettaa toimintansa


Ladataan seuraavaa sisältöä