Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row 2

Saint's Row'lle kolme lisuria

Volition tarjoaa paljon pienissä pätkissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelistudio Volition on vahvistanut puuhastelevansa kolmen Saints Row 2 -pelin lisäpaketin kanssa. Netitse ladattavista lisureista vain ensimmäisestä on hiiskuttu lisätietoja.
Ultor Exposed sisältää kolme uutta tehtävää, jotka voi suorittaa milloin tahansa alkuperäisen pelin prologin jälkeen. Pornotähti Tera Patrickin muotoja mukailevan homeboyn tuoman tulituen avulla pyritään paljastamaan Ultor-yhtymän hämääpuuhat.
Paketissa on myös kilpailevaan yhteispeliin kannustava pelitila, jossa kerätään pisteitä lahtaamalla jengiläisiä ja räjäyttämällä kaiken mahdollisen silpuksi. Ultor Exposed tarjoaa pelaajille myös kuusi uutta autoa, pari karttaa sekä vähän lisää kustomointimahdollisuuksia.
Ultor Exposed julkaistaan 16.4. niin Xbox 360:lle kuin PS3:llekin, noin kympin hintaisena. Muiden lisukkeiden aikataulusta ei ole tietoa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row 2Score

Saints Row 2

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Saints Row 2 on oikea valinta niille, joiden mielestä Grand Theft Auto IV oli liian vakavamielinen ja maanläheinen.

3
Saints Row 2 pelattavissa Xbox Onella

Saints Row 2 pelattavissa Xbox Onella

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Saints Row 2 on edelleen eräs edellisen konsolipolven parhaimmista ja hauskimmista avoimen maailman peleistä varsinkin kaverin kanssa pelattuna. Nyt tämä teos on...Ladataan seuraavaa sisältöä