Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sähkön hinta tekee sähköautoista kalliimpia kuin bensiiniautot Isossa-Britanniassa

Ne, jotka etsivät nopeaa mehua tien päällä, huomaavat maksavansa enemmän kuin jos heillä olisi bensiiniajoneuvo.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Energian ja sähkön hintojen nousu aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia ympäri maailmaa, ja viimeisin ala, joka tuntee vaikutuksen, on sähköautotila. Kuten The Telegraph raportoi, Yhdistyneen kuningaskunnan rapid charge -asemien on havaittu veloittavan kuluttajilta enemmän kuin mitä tavallisen auton täyttäminen myös erittäin kalliilla polttoaineella, kuten bensiinillä, vaatisi.

Viime vuonna hintojen noususta on tullut trendi, mutta vasta tammikuussa hinnat ovat muuttuneet, ja bensiini on jäänyt jälkeen pikalatausasemista. On sanottava, että tavallinen lataus (eli hitaampi lataus) on edelleen paljon halvempaa kuin bensiini ja sitä kautta nopeat latauspisteet, mutta joskus tuntien odottaminen päästäkseen uudelleen tielle ei ole aina paras vaihtoehto.

On myös syytä huomata, että nämä tiedot heijastavat nykyistä Yhdistynyttä kuningaskuntaa, jossa on huippu- ja ruuhka-ajan ulkopuoliset tariffit energian käytölle kylmempinä talvikuukausina, mikä tarkoittaa, että jos aiot mehustaa sähköautosi yön yli ja käyttämällä tavanomaisia latausmenetelmiä, se on silti paljon vähemmän kallista kuin suuntaaminen nopeaan latauspisteeseen päivän aikana.

Sähkön hinta tekee sähköautoista kalliimpia kuin bensiiniautot Isossa-Britanniassa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä