Suomi
Gamereactor
lifestyle

Rolls-Royce on julkistanut viimeisen V12-coupénsa

Auto on erittäin rajallinen, sillä maailmanlaajuisesti on saatavilla vain 12 mallia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rolls-Royce on tulossa yhden vaikutusvaltaisimman aikakautensa loppuun. V12-aikakausi on pääosin ohi, ja autoyhtiö haluaa täydentää tämän historiansa ajanjakson yhdellä viimeisellä, erittäin rajoitetulla mallilla.

Tämä Black Badge Wraith Black Arrow -nimellä tunnettu auto on valmistajan viimeinen V12-coupé, sillä tästä eteenpäin Rolls-Royce on siirtymässä täyssähköiseen aikakauteen.

Autossa on "yksi monimutkaisimmista pintakäsittelyistä, joita Rolls-Royce on koskaan valmistanut", siinä on 1930-luvun ennätyksellisen ajoneuvon, Thunderboltin, innoittama muotoilu, jossa on tähtivalopää (joka sisältää 2,117 valokuitutähteä) ja siinä on uusi klubinahkainen sisäpinta.

Kaikkien näiden hienojen sisäosien yhdistäminen tehokkaaseen V12-moottoriin tarkoittaa, että Black Badge Wraith Black Arrow on hyvin harvinainen, itse asiassa vain 12 valmistetaan. Kaikille viimeaikaisille arpajaisten voittajille, jotka toivoivat heittävänsä nimesi soittoääniin, Rolls-Royce on myös ilmoittanut, että kaikki 12 mallia on jo jaettu asiakkaille ympäri maailmaa.

Tämä on mainos:
Rolls-Royce on julkistanut viimeisen V12-coupénsa
Rolls-Royce


Ladataan seuraavaa sisältöä