Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Rolls-Royce on julkistanut Phantomin, jota se kuvailee "mittatilaustyönä tehdyksi mestariteokseksi"

Auto on luotu yhdessä hollantilaisen muotisuunnittelijan Iris van Herpenin kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka monet luultavasti jo yhdistävät nimen Rolls-Royce mittatilaustyönä tehtyihin autoihin, autonvalmistaja on nyt julkistanut katsauksen uuteen merkintään Phantom-sarjaan, jota se henkilökohtaisesti kuvailee "mittatilaustyönä tehdyksi mestariteokseksi".

Tämä Phantom Syntopia-nimellä tunnettu auto on luotu yhdessä hollantilaisen muotisuunnittelijan Iris van Herpenin kanssa, ja sitä pidetään myös "teknisesti monimutkaisimpana" Phantom koskaan luotuna.

Voit nähdä, miksi Rolls-Royce heittää ympäriinsä kaikki nämä vaikuttavat termit, kun näet vilauksen autosta, koska siinä on sisustus 3D-tekstuureilla, siinä on "Weaving Water Starlight Headliner", jota kuvataan "Rolls-Roycen historian monimutkaisimmaksi", ja se on ensimmäinen Rolls-Royce, jossa on "mittatilaustyönä tehty tuoksu", jonka tarkoituksena on luoda "todella mukaansatempaava kokemus".

Itse auto perustuu Phantom Extended-koriin, ja sitä tuetaan myös kertaluonteisella vaatteella, jonka van Herpen suunnittelee vastaamaan Phantom Syntopia:a.

Tämä on mainos:

Jos satut olemaan Scrooge McDuck -tyyppinen, jolla on uima-allas täynnä kultakolikoita ja olet kiinnostunut hankkimaan yhden näistä autoista, olet valitettavasti epäonninen, koska Rolls-Royce on ilmoittanut, että Phantom Syntopia on menossa yksityiseen kokoelmaan toukokuussa eikä sitä koskaan toisteta.

Rolls-Royce on julkistanut Phantomin, jota se kuvailee "mittatilaustyönä tehdyksi mestariteokseksi"Rolls-Royce on julkistanut Phantomin, jota se kuvailee "mittatilaustyönä tehdyksi mestariteokseksi"
Rolls-Royce
Rolls-Royce
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä