Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstar kielsi NFT-menon osana palvelintensa roolipelaamisen opasta

Roolipelaamiseen rohkaistaan, mutta "pisnikseen" moista ei sovi käyttää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on päivittänyt sääntöjään koskien käyttäytymistä pelissä Grand Theft Auto Online. Muun muassa pelaajia rohkaistaan roolipelaamiseen, ja Rockstar aikoo moista tukea vastaisuudessakin. Sen sijaan kaupalliseen toimintaan peliä ei sovi käyttää.

Loot-laatikoiden myyminen ja NFT-meno kielletään selväsanaisesti, samoin kuin Rockstarin omien sarjojen (IP) väärinkäyttö. Myöskään uusia tarinoita, tehtäviä tai pelialueita ei saa luoda, eikä sotkeutua viralliseen GTA Onlinen sisältöön. Toisin sanoen Rockstar ei halua, että heidän palveluaan käytetään oman "pisniksen" tekemiseen.

"Rockstar Games has always believed in reasonable fan creativity and wants creators to showcase their passion for our games. Third party "Roleplay" servers are an extension of the rich array of community-created experiences within Grand Theft Auto that we hope will continue to thrive in a safe and friendly way for many years to come."

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä