Suomi
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League Championship Series 2024 Major 2 järjestetään Lontoossa

Copper Box Arenalla kesäkuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pysonix on ilmoittanut, että kilpailukykyinen Rocket League palaa Isoon-Britanniaan kauden 2024 Rocket League Championship Series toiselle Major. Kesäkuulle suunnitellussa tapahtumassa maailman parhaat joukkueet kilpailevat Copper Box Arena Queen Elizabeth Olympic Park -turnauksessa kauden toisesta pokaalista ja siivusta 255 000 dollarin palkintopotista.

RLCS Major 2 järjestetään 20.–23. kesäkuuta, mutta toimintaa pelataan vain live-yleisön edessä 22.–23. kesäkuuta. Tapahtumaa tukee Live Nation, joka auttaa tapahtuman järjestämisessä Lontoossa ja varmistaa, että kaikki etenee sujuvasti.

"Copper Box Arena on vakiinnuttanut asemansa Ison-Britannian esportsin kotina, ja on sopivaa, että aloitamme uuden 10-vuotisen kumppanuutemme London Legacy Development Corporationin (LLDC) kanssa Queen Elizabeth Olympic Parkissa toivottamalla tervetulleeksi takaisin Rocket League ", sanoi Stuart Hutchinson, Copper Box Arenan toimitusjohtaja. "Tämä tapahtuma aloittaa sarjan jännittäviä tapahtumailmoituksia, kun aloitamme tämän suositun ja menestyksekkään perintöpaikan seuraavan kehitysvaiheen. Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää ilmoituksia tulevina viikkoina."

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin heti myöhemmin tällä viikolla, 29. maaliskuuta alkaen.

Rocket League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Rocket LeagueScore

Rocket League

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Psyonixin peli on mainio yhdistelmä jalkapalloa ja autolla kaahailua.Ladataan seuraavaa sisältöä