Suomi
Gamereactor
uutiset
Iron Man

Robert Downey Jr. Iron Manin roolissa on yksi "elokuvahistorian suurimmista näyttelijäpäätöksistä", sanoo Christopher Nolan

Emme voi muuta kuin olla samaa mieltä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Christopher Nolan kehui äskettäin Marvelin casting-valintoja, kun he nimittivät Robert Downey Jr:n Iron Manin rooliin.

HQ

Kun Downey Jr. jätti Marvel-koneen taakseen ja palasi "oikean näyttelemisen pariin", eli rooliinsa Oppenheimer-elokuvaan, Christopher Nolan halusi kehua näyttelijää hänen roolistaan ​​Iron Manina ja sanoi sen olevan "yksi elokuvahistorian suurimmista näyttelijäpäätöksistä". Aiheesta lisää Josh Horowitsin YouTube-kanavalla.

Marvelin läpimurtohitti Iron Man vuonna 2008 oli olennainen osa MCU:n kasvutarinaa, josta näemme esimerkkejä tänä päivänä. Downey Jr. Tony Starkin roolissa auttoi varmasti tätä pyrkimystä, ja ilman häntä näyttelemässä miljardööriä, kuka tietäisi, mihin suuntaan elokuvat olisivat menneet.

Robert Downey Jr. ei ole ainoa Oppenheimer-elokuvan tähti, jota Christopher Nolan on kehunut heidän aikaisemmasta työstään. Toisessa haastattelussa hän viittasi Devon Bostickin työhön Diary of a Wimpy Kidissä Rodrick Heffleynä, vaikka tätä roolia ei kehuttu aivan samalla tavalla.

Olisiko Iron Man mielestäsi onnistunut ilman Robert Downey Jr.:ää?

Iron Man

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Iron Man

Iron Man

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Sarjakuvaan pohjautuva Iron Man tavoittaa sarjisten hengen oikein. Hahmot pysyvät inhimillisinä ja haavoittuvaisina, vaikka toiminta onkin jykevää.Ladataan seuraavaa sisältöä