Suomi
Gamereactor
artikkelit

Robert De Niron viisi parasta suoritusta

Näissä elokuvissa De Niro on parhaimmillaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Silloin kerran Robert De Niro oli alansa paras, joka tunnettiin kiihkeydestä, voimakkuudesta ja samalla haavoittuvuudesta. De Niron viisi parasta elokuvaa ovat kaikki sellaisia, jotka elokuvien ystävä on toki nähnyt. Nykyisin De Niro on vain karikatyyri itsestään, ja yhtä ajankohtainen kuin 200 vuotta vanhat sukat. Mutta silloin joskus! Sen me haluamme muistaa.

5. Kauriinmetsästäjä (1978)

Intiimi, masentava ja epämukava kuvaus siitä, miten Vietnamin sota vahingoitti monen nuoren amerikkalaisen sielunelämää. De Niro on vain yksi monista loistavista näyttelijöistä, ja hänen suorituksensa on niin uskottava ja voimakas, että sitä vain katselee lumoutuneena.

Robert De Niron viisi parasta suoritusta

4. Taksikuski (1976)

Taxi Driver on syväluotaus henkilöhahmoon, jos mikä. Se teki Martin Scorsesesta tähden ohjaajana, ja samalla osoitti nuoren De Niron olevan ehkä alansa paras. Epävakaa Travis Bickle on jatkuvasti kuilun partaalla, ja De Niron suoritus on suorastaan nerokas.

Tämä on mainos:
Robert De Niron viisi parasta suoritusta

3. Cape Fear (1991)

Olen nähnyt uusintaversion Cape Fearista varmaan kymmenen kertaa. De Niro esittää superpsykopaatti Max Cadya, ja tulos on vaikuttava joka kerralla. Mukana on hallitsematonta raivoa, ja esitys valkokankaalla saa henkilöhahmon tuntumaan elävältä. Erittäin hyvää näyttelijäntyötä erittäin hyvässä trillerissä.

Tämä on mainos:
Robert De Niron viisi parasta suoritusta

2. Kuin raivo härkä (1980)

De Niro voitti Oscar-palkinnon roolistaan Jake Lamottana Scorsesen ylistetyssä, rakastetussa ja ikonisessa draamassa. Draama on helposti ymmärrettävä, ja tekee kaiken oikein. Fyysisesti hän muokkasi itsensä uuteen uskoon useammankin kerran elokuvan aikana. Omistautuminen roolille on jotain uskomatonta.

Robert De Niron viisi parasta suoritusta

1. Kummisetä osa II (1974)

De Niron nuoruuden suorituksissa on jotain omalaatuista. Kiihkeys tulee ilmi suorastaan katsojille asti, ja niin tehdään myös Vito Corleonen nuoruuden kuvauksessa. De Niro voitti suorituksestaan Oscarin, ja kyseessä on hänen uransa paras suoritus.

Robert De Niron viisi parasta suoritusta


Ladataan seuraavaa sisältöä