Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot ilmoittaa muutoksista League of Legends' Pohjois-Amerikan haastajaliigaan

Liigaa tuetaan edelleen, mutta LCS-joukkueiden ei enää tarvitse lähettää joukkuetta siihen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on kohdannut kaikenlaisia ongelmia kasvattaessaan ja tukeessaan kilpailukykyistä League of Legends Pohjois-Amerikassa. League of Legends Championship Series (LCS) on aina muutettu ja päivitetty katsojamäärien vähenemisen vuoksi, ja tämä ulottuu myös North American Challengers League:n (NACL) kykyputkiliigaan.

Kuten uudessa blogikirjoituksessa todettiin, jälkimmäiseen on tulossa lisää muutoksia, koska nyt LCS-joukkueiden ei tarvitse lähettää NACL-tiimiä. Tämä ei tarkoita, että NACL menettäisi kannatuksensa, sillä Riot on vakuuttanut ryhtyvänsä lisätoimiin ruohonjuuritason yhteisön parantamiseksi.

Näihin muutoksiin sisältyy asianmukainen nousu-/putoamisjärjestelmä, joka vaikuttaa kaikkiin joukkueisiin jatkossa, paremmat ja vakaammat palvelimet, lähetysintegraatioiden lisääminen, alueiden väliset kilpailut, jotka tuovat EMEA:n ja APACin yhteen NA:n kanssa, ja paljon muuta. LCS:n tuontisääntöjä ei kuitenkaan muuteta, mikä tarkoittaa, että NACL on edelleen loistava paikka etsiä lahjakkuuksia tuleville LCS-tähdille.

Tämä kaikki astuu voimaan kesällä 2023 ja sen jälkeen.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä