Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games julkisti päivitetyn EMEA Masters Summer -suunnitelman

Kausi kestää heinäkuun lopusta elokuun loppuun, ja mukana on 60 joukkuetta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games tekee useita muutoksia EMEA Masters -turnauksen muotoon. EMEA Masters tapahtuu kahdesti vuodessa ja toimii tapana koota yhteen vastaava European Regional Leagues, ja ennen Summer Split suunnitellaan erilaisia muutoksia.

Summer Split järjestetään 31. heinäkuuta ja 30. elokuuta välisenä aikana, joten turnauksessa on nyt yhteensä 60 kilpailevaa joukkuetta, joista 32 joukkuetta saa paikan Last Chance Qualifier ja 28 ansaitsee suoran kutsun sitä seuraavaan Swiss Stage. Näiden kahden vaiheen jälkeen tulee 1 16 joukkuetta Playoffs, joka koostuu kokoonpanoista, jotka selvisivät kahdesta edellisestä vaiheesta.

Last Chance Qualifier -mallin mukaan tämä tapahtuu 31. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana, ja joukkueet jaetaan satunnaisesti neljään yksittäiseen eliminointiryhmään, joissa alueellista suojausta sovelletaan yhteenottojen vähentämiseksi. Kahden ensimmäisen kierroksen pelit ovat paras kolmesta, kun taas kolmas kierros on paras viidestä.

Swiss Stage järjestetään 5.-13. elokuuta, ja siinä käytetään ainoastaan paras yhdestä -otteluita karsinta-/eliminointiotteluihin asti, jolloin käytetään paras kolmesta -muotoa.

Playoffs järjestetään 15.-22. elokuuta, ja siinä joukkueet kylvetään suoritusperusteisesti ja kilpailevat paras viidestä yksittäisessä eliminointiottelussa. EMEA Masters Summer Finals pidetään 30. elokuuta.

Mitä tulee lähtö- ja saapumisaikojen jakeluun, akkreditoidut ERL:t saavat kukin kuusi lähtö- ja saapumisaikaa (kolme LCQ:lle ja kolme Swiss Stage:lle), kun taas akkreditoimattomat ERL:t saavat sen sijaan neljä lähtö- ja saapumisaikaa, joissa LCQ/Swiss Stage jaetaan riippuen kyseisen ERL:n viimeaikaisesta suorituksesta EMEA Masters -tapahtumissa.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä