Suomi
Gamereactor
esports

Riot Games julkistaa suunnitelmat uudesta EMEA-alueen esports-areenasta Berliinissä

LEC Studio nimetään uudelleen ja päivitetään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin League of Legends European Championship nimettiin uudelleen League of Legends EMEA Championship:ksi. Uudelleenbrändäys ei vaikuttanut alueellisen liigan LEC-lyhenteeseen, joten se jätettiin usein huomiotta, mutta se toi Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kilpailun turnaukseen ja laajensi sitä entisestään. Tämä uudelleenbrändäys mielessä pitäen Riot Games:n on aika brändätä myös LEC Studio uudelleen.

Kaudesta 2024 alkaen LEC Studio tunnetaan nyt nimellä Riot Games Arena, ja uudelleenbrändäystä silmällä pitäen keskus saa myös päivityksen, joka parantaa areenaa ja fanikokemusta sekä lähetys- ja tuotantomahdollisuuksia entisestään. Tässä päivityksessä aiemmin tunnettu LEC Studio isännöi myös Valorant Champions Tour EMEA-turnausta sekä useita muita EMEA-turnauksia, kuten Game Changers, Challengers Ascension, Teamfight Tactics ja paljon muuta.

Puhuessaan uudelleenbrändäyksestä Riot:n EMEA-alueen esports-johtaja Alberto Guerrero totesi: "Olemme kaikki mukana esportsissa Riot Gamesissa ja EMEA-alueella, joten tästä päivitetystä, maailman johtavasta esports-laitoksesta tulee alueen esports-toimintojemme sykkivä sydän, joka palvelee kaikkia kilpailujamme. Tämän mittakaavan tapahtumapaikan luominen on osoitus pitkäaikaisesta omistautumisestamme jatkaa esportsin tulevaisuuden kehittämistä EMEA-alueella faneillemme, joukkueillemme ja heidän pelaajilleen, ja tämä laitos asettaa meidät menestykseen tulevina vuosina."

Vaikka Riot on paljastanut, että Arena tarjoaa kolme erillistä lähetyskoppia, kaksi erillistä suoratoistokoppia, LED-näytön lavalla sekä teatteri- ja lähetysvarusteita, meidän kerrotaan odottavan lisätietoja Arena:sta ennen vuoden 2024 LEC-kauden alkua ensi vuonna.

Riot Games julkistaa suunnitelmat uudesta EMEA-alueen esports-areenasta Berliinissä


Ladataan seuraavaa sisältöä