Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games ilmoittaa tuotteistavansa NA LCS:n

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut isoista muutoksista North American League of Legends Championship Seriesissa (NA LCS). Suurin muutos on, että liiga tuotteistetaan (franchising).

Vuoden 2018 alusta osallistuvat joukkueet ovat liigan pysyviä yhteistyökumppaneita. Joukkueet valitaan erillisen prosessin päätteeksi, minkä jälkeen ei ole pelkoa liigasta pois putoamisesta. Näin joukkueiden ei tarvitse pallotella epävarmuuden kanssa tulevaisuuden suunnitelmia tehdessään. Valintaprosessin pitäisi olla ohi kuluvan vuoden neljännellä neljänneksellä.

Putoamisen uhka on menneisyydessä estänyt joidenkin isojen investointien tekemisen. Toisin sanoen muutoksien taustalla ovat yllättäen taloudelliset seikat.

The Challenger Series myllätään myös uusiksi. Academy League on jatkossa oleva paikka, jossa NA LCS -joukkueet voivat hautoa tulevia mahtipelaajia.

Players' Association eli meikäläisittäin pelaajayhdistys muodostetaan myös. Sen on määrä tarjota harjoitusmahdollisuuksia ja taloudellista suunnittelua sitä tarvitseville.

League of Legends
Photo: Riot Games

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä