LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      lifestyle

      Rimac Nevera oletettavasti rikkoi juuri 23 ennätystä yhdessä päivässä

      Täyssähköinen hyperauto on tehnyt kaikenlaisia uusia kiihdytys- ja jarrutusennätyksiä.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Täyssähköisten hyperautojen valmistaja Rimac on juuri ilmoittanut, että sen Nevera-malli on rikkonut ja tehnyt 23 nopeus-, kiihtyvyys- ja jarrutusennätystä testiradalla Saksassa.

      Kuten lehdistötiedotteessa paljastettiin, meille kerrotaan, että autoa pidetään nyt markkinoiden nopeimpana tuotantosähköautona, kun se on onnistunut saavuttamaan 0-400-0 km/h (0-249-0 mph) vain 29.93 sekunnissa.

      Tämän lisäksi on joukko vertailuarvoja, jarrutuksia ja täyden kaasun ennätyksiä, jotka yhteensä muodostavat 23 yksittäistä ennätystä, mikä itsessään on myös ennätys eniten yhden päivän aikana rikottuja suorituskykyennätyksiä.

      "Tänään olen ylpeä voidessani sanoa, että luomamme auto voi saavuttaa 400 km/h ja takaisin nollaan lyhyemmässä ajassa kuin McLaren F1:ltä kesti kiihtyä jopa 350 km/h", sanoi Rimac Automobilin toimitusjohtaja ja perustaja Mate Rimac. "Eikä vain sitä, vaan se voi tehdä sen uudestaan ja uudestaan, rikkomalla kaikki muut suorituskykyennätykset prosessin aikana."

      Tämä on mainos:

      Voit tarkistaa täydellisen luettelon tietueista täältä.

      Rimac Nevera oletettavasti rikkoi juuri 23 ennätystä yhdessä päivässä
      Rimac Automobili


      Ladataan seuraavaa sisältöä