Suomi
Gamereactor
lifestyle

Rimac esittelee 2,3 miljoonan euron 1 800 hevosvoiman erikoismallin Neveran 15-vuotisjuhlan kunniaksi

Auto debytoi Goodwoodissa tällä viikolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rimac on toiminut 15 vuotta, ja tämän vaikuttavan virstanpylvään kunniaksi hyperautovalmistaja on paljastanut erikoismallin Nevera, jota pidetään 15th Anniversary Edition.

Se, että tämä auto on erikoisversio ja rajoitettu sellainen, ei tarkoita, etteikö Rimac olisi pakannut sitä täyteen suorituskykyä. Auto saa voimansa etu- ja takavoimalinjoista, jotka molemmat koostuvat kahdesta erillisestä moottorista. Takana on 1 MW: n kaksoisinvertteri, joka tuottaa 900 Nm ja 450 kW tehoa moottoria kohden, kun taas etumoottorit ovat sen sijaan räätälöity voimansiirto, joka väittää "tarjoavansa optimaalisen tehon ja hallinnan".

Tämän auton hirviön hinta on 2 350 000 euroa, ja tämä hinta sisältää kaikki vaihtoehdot ja mittatilaustyönä tehdyt matkatavarat, jotka sopivat myös auton sisustukseen. Näemme ensimmäisen yhdeksästä eksklusiivisesta yksiköstä, jotka tekevät debyyttinsä vuoden 2024 Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa, jossa se yrittää voittaa Nevera Time Attack -ennätyksen viime vuoden festivaalin aikana asetetussa mäennousussa 49.32 sekuntia.

Rimac esittelee 2,3 miljoonan euron 1 800 hevosvoiman erikoismallin Neveran 15-vuotisjuhlan kunniaksi
Rimac
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä