Suomi
Gamereactor
uutiset
Riders Republic

Riders Republic -tapahtuman päätähtäimenä on puhua ilmastonmuutoksesta

Pelaajien halutaan oppivan käsittelemään ja kontrolloimaan maastopaloja, jotka piinaavat Tasavaltaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft suhtautuu ennakoivasti ilmastonmuutokseen ja pyrkii tuomaan pelin sisäisiä tiloja Riders Republic -peliin, korostaakseen joitakin luonnonkatastrofeja, jotka yleistyvät kaikkialla maailmassa.

Blogiviestissä paljastettiin Ubisoftin sanoneen, että livetapahtumaa ei ilmoiteta ennakkoon. Pikemminkin se vain alkaa pelissä jollakin hetkellä, jolloin pelaajat näkevät taivaan syvän oranssin värisenä, kun tuli ja savu alkavat levitä karttalla. Pelaajien velvollisuus on käyttää kaasunaamaria kulkeakseen hengityskelvottoman ilman läpi ja auttaa sammuttamaan tulipalot, jotka uhkaavat Tasavallan Sequoia-metsiä.

Postauksessa mainitaan myös, että tapahtumaa varten tehdään erityinen sosiaalinen keskus ja itse live-tapahtuma on "lyhyt ja intensiivinen". Mitä tulee tapahtuman varsinaisen pelipuolen toimivuuteen, Ubisoft sanoi seuraavaa:


  1. "Ensin pelaajien on tunnistettava Sequoian kansallispuiston herkimmät ja syttyvimmät alueet, joka onnistuu esimerkiksi käyttämällä valokuvatilaa. Se näyttää todellisen elämän tiedot automaattisesti integroituna pelaajien valokuviin näillä alueilla, mukaan lukien menneisyyden kaikki metsäpalot, tulevat tulipalot ja alueiden riskialttiuden

  2. Sitten heidän on vähennettävä palon leviämisen riskiä Sequoian kansallispuistossa yhteistoiminnalla, kuten esimerkiksi "puhdistettava" metsäpolku tai pensaikko, tehdä leikkauksia tai suojattava puita rungoissa olevalla alumiinifoliolla."

Riders Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä