LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   guide
   Riders Republic

   Riders Republic Opas: Viisi vinkkiä extreme-urheilun radikaaliin maailmaan

   Nyt kun Republic on avoin kaikille, olemme koonneet yhteen viisi kätevää neuvoa, joiden avulla pääset alkuun Ubisoftin uusimman avoimen maailman moninpelin kanssa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Ubisoft julkaisi eilen avoimen maailman extreme-urheilumoninpelinsä Riders Republic, ja vaikka olemme tällä hetkellä syventyneitä toimintaan työstäessämme arvosteluamme, ajattelimme koota lyhyen oppaan varmistaaksemme, että olet valmistautunut ja valmis kohtaamaan tämän villin maailman tulevana viikonloppuna. Vaikka Riders Republic on suunniteltu hauskaksi ja nautittavaksi haluamallasi tavalla, voit tehdä muutamia eri asioita tullaksesi tehokkaammaksi ja taitavammaksi tähdeksi, joten muista katsoa alta muutamia käteviä vinkkejä ja temppuja.

   Racer- tai Trickster-ohjausjärjestelmiin ei ole oikeaa tai väärää vastausta

   Ennen kuin aloitat Riders-seikkailusi, sinua pyydetään heti valitsemaan ajotyyli kahden vaihtoehdon välillä: Racer ja Trickster. Racer antaa sinulle paremman liikkuvuuden hallinnan ja antaa sinulle jopa mahdollisuuden manipuloida kamerakulmaa vähemmän luovan huijauksen kustannuksella. Trickster tekee periaatteessa päinvastoin ja on kehystetty haastavammaksi tavaksi lähestyä peliä.

   Huolimatta siitä, että Tricksterillä on korkeampi taitokatto ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden puhaltaa kilpailijasi vedestä räikeillä temppuilla, Racer antaa sinun silti kehua kykyjäsi tavalla, joka on vähemmän altis epäonnistumiselle.

   Tämä on mainos:

   Asia on, että ohjausjärjestelmän valinnassa ei ole väärää vastausta. Molemmat ovat päteviä ja enemmän kuin käyttökelpoisia, ja kannustamme sinua valitsemaan tyylin, joka tuntuu mukavimmalta, koska siten Riders-kokemus on yleensä paljon kiehtovampi pitkällä aikavälillä.

   HQ

   Mutta... manuaalinen lasku on pakollinen

   Tästä huolimatta automaattisen laskeutumisen sammuttaminen on ehdottoman välttämätöntä. On ratkaisevan tärkeää, että pystyt viemään ratsastajasi äärirajoilleen kerätäksesi megapisteitä, ja vaikka manuaaliseen laskeutumiseen sopeutuminen saa sinut syömään likaa paljon useammin selvittäessäsi sitä, se muuttaa tapaasi lähestyä tempputapahtumia myöhemmin.

   Tämä on mainos:

   Jos mietit, mikä on tärkein ero manuaalisen ja automaattisen laskeutumisen välillä; Käsikirja pyytää sinua ajoittamaan kiertoja ja temppuja, jotta voit laskeutua niihin eikä pelastaa, menettäen kaikki pisteesi prosessissa. Auto tekee tämän suurimmaksi osaksi puolestasi, mikä tekee kaatumisen todennäköisyydestä paljon pienemmän, mutta se vie myös osan Ridersin hullusta, äärimmäisestä luonteesta, josta tämän pelin viehätys usein versoo.

   Pysy erossa laumasta kilpailuissa ja massakisoissa

   Temppuilu sikseen, yksi suurimmista osista siitä, mitä Riders Republic tuo pöytään, ovat rodut. On olemassa koko joukko erilaisia, olipa se lumella, lialla tai ilman läpi, ja jokainen tehtävä sinun on mennä täysillä, kunnes ylität maaliviivan. Suurimmaksi osaksi paras tapa voittaa nämä on varmistaa, ettet kaadu, koska bailaus vie paljon vauhtiasi ja saa sinut tuhlaamaan aikaa sen rakentamiseen, mutta kätevä temppu bailing-mahdollisuuden vähentämiseksi on yksinkertaisesti pysyä poissa muista kilpailijoista tai kun kyse on massakilpailuista, koko pakkaus.

   Huolimatta siitä, että Riders Republic käyttää haamujärjestelmää suuren osan ajasta, vastustajasi kilpailuissa ovat fyysisiä olentoja, mikä tarkoittaa, että voit törmätä heihin ja pudota kurssilta tai, mikä pahempaa, kaatua. Tyypillisissä uratapahtumissa tämä on vähemmän ongelma, koska kilpailijoita on vähemmän, mutta kun kyse on massakilpailuista ja siellä on tonnia ratsastajia, jotka kaikki kamppailevat keskenään, kohtaat ongelmia, jos yrität pysyä pakkauksessa.

   Leviäminen. Ulos. Se on temppu. Pysy kaukana muista kilpailijoista ja tee parhaasi ottaaksesi etäisyyttä laumaan, niin voit sitoutua omiin linjoihisi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia taistelusta muiden kilpailijoiden kanssa.

   Riders RepublicRiders Republic

   Pysy kolmannessa persoonassa temppu- ja ilmatapahtumissa

   Yksi Riders Republic:n jännittävimmistä ominaisuuksista on se, että voit vaihtaa saumattomasti ensimmäisen ja kolmannen persoonan kamerakulmien välillä. Yleensä kannustamme sinua kääntämään parin välillä usein, koska he todella muuttavat tapaa, jolla Riders Republic tuntuu, mutta kun on kyse ilmassa olevista aktiviteeteista ja tempputapahtumista, suosittelemme, että pysyt kolmannen persoonan näkymässä.

   Syy tähän on yksinkertainen. Temppuja tehdään kolmannessa persoonassa riippumatta, ja tapahtumissa, joissa sinun odotetaan usein huijaavan, on hyödyllistä pystyä säilyttämään johdonmukainen näkymä.

   Mitä tulee ilmassa tapahtuviin tapahtumiin, ensimmäinen persoona voi olla hieman kaksiteräinen miekka. Näyttää ja tuntuu uskomattomalta zoomata kanjonien ja puurajojen läpi ajajasi silmin, mutta kun matkustat yli 100 km/h, raapiminen roistooksaa tai rosoista kivenpalaa vasten aiheuttaa kaatumisen välittömästi. Ensimmäisen persoonan aikana on paljon vaikeampaa ymmärtää rajoja siitä, kuinka lähelle esineitä ja esteitä pääsee, minkä vuoksi kolmas persoona on ehdottomasti suosituksemme ilmassa tapahtuvaan toimintaan.

   Tutki!

   Kilpailut ja kilpailut ovat ensisijainen tapa nauttia tasavallasta, ja ne ovat myös paras tapa ansaita urasi etenemiseen tarvittavat tähdet. Mutta ne eivät ole ainoita käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

   Lähde matkalle syrjäiselle polulle ja katso, mitä tasavallan erämaat kätkevät, ja törmäät todennäköisesti maamerkkeihin, jotka palkitsevat tähtiä, erilaisiin keräilyesineisiin, jotka palkitsevat erityisiä hassuja varusteita, tai jopa paikkoihin, joihin et olisi koskaan törmännyt, jos olisit vain pysynyt pääturnaustapahtumissa. Joten mene ulos ja katso, mitä tämä massiivinen avoin maailma piilottaa.

   Riders Republic

   Kaikkien näiden kätevien vinkkien ja temppujen avulla voit sukeltaa Riders Republic:n äärimmäiseen maailmaan nyt PC:llä, PS4:llä, PS5:llä, Xbox Onella ja Xbox Seriesillä.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä