LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Riders Republic

   Riders Republic betailevassa ennakossaan

   Ubisoft on luonut extreme-urheilun taivaan, ja Gamereactor pääsi testaamaan betailevaa menoa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Muutaman kuukauden kuluttua Ubisoft avaa rajat luotuun extreme-urheilun taivaaseen, joka levittäytyy avoimena maailmana Pohjois-Amerikan luonnonpuistoihin luoden monipuolisen maiseman. Paikan nimi on Riders Republic, ja julkaisun edellä pääsin testaamaan maailmaa ja sen mahdollisuuksia betassa.

   Riders Republic ei ole suoraa jatkoa Steepille. Kyseessä on henkinen jatko-osa, joka innoittuu vahvasti Steepista mukaan lukien lumilaudat, hiihto ja leijunta-asut. Sitten tähän päälle rakennetaan uutta uusilla urheilulajeilla, tehtävätyypeillä ja kunnianhimoisella avoimella maailmalla. Ne, joilla oli hauskaa Steepin parissa, tuntevat olonsa kotoisaksi Riders Republicissa. Ne, joille tilanne on uusi, ei tarvitse olla huolissaan: kyseessä on uusi pelikokemus.

   HQ

   Riders Republicin maailma koostuu siis useista Pohjois-Amerikan luonnonpuistoista mukaan lukien Yosemite ja Sequoia. Uskollinen esikuville ei olla, sillä oikeasti näiden luonnonpuistojen etäisyys toisistaan on mittava. Riders Republicissa nämä alueet kuitenkin ovat vierekkäin. Näin ollen pelattavana on Wyomingin lumisia vuoria, Utahin hiekkaisia aavikoita ja niin edelleen.

   Tämä on mainos:

   Tällaisen maailman tutkiminen ei tunnu yksinäiseltä, sillä Ubisoft on kansoittanut pelimaailman suurella määrällä entisten pelaajien haamuja. Nyt puhutaan tuhansista. Mihin tahansa meneekin, tulee vastaan muita pelaajia. Itse voi sitten valita seurata näitä, jolloin voi löytää uuden reitin tai vaikka kerättävän tavaran. Nämä haamut käyttävät myös kaikkia tarjolla olevia keinoja liikkuessaan, ja osa lähtee jopa lentoon. Yksinäistä ei siis tule olemaan, ja Ubisoft onkin saanut hienosti pelimaailman tuntumaan elävältä.

   Urheilulajeista hiihto ja lumilautailu tuntuvat yhtä hauskalta kuin Steepissa. Ohjaus tasapainoilee realismin ja hauskuuden välillä onnistuen siinä. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa temppuja mielensä mukaan omaan tyyliin sopien.

   Riders RepublicRiders Republic
   Ubisoft

   Isoin uusi lisäys ovat polkupyörät, jotka ovatkin Riders Republicin kohokohta. Fillari tuntuu kaikkein mukavimmalta kaikista tarjolla olevista lajeista riippumatta siitä, mitä on kulloinkin tekemässä. Ohjaus on suunniteltu niin, että lumilajien lailla tasapainoillaan realismin ja hauskuuden välimaastossa.

   Tämä on mainos:

   Ilmassa tehtävät lajit jättivät toivomisen varaa. Leijuntapuvut ovat edelleen vaarallisia ja hauskoja, mutta rakettipuvut ovat ohjaukseltaan huonoja. Niiden kanssa tulee liikaa törmäyksiä, ja pelaamisen nautinto katoaa.

   Riders Republic on moninpelipainotteinen, joten kaiken keskiössä on kilpaileminen. On sitten kyse ajokisoista tai taitotemppuilusta, tekemistä kyllä riittää. Kun sitten paikkoja riittää ja tavaroita on maastosta kerättäväksi, ei ainakaan sisältö lopu kesken.

   Riders RepublicRiders RepublicRiders Republic
   Ubisoft

   Tarinatilassa on tarjolla useita erilaisia urapolkuja, joista suurin osa on pelattavissa muiden kanssa. Kaikkiaan mukana on 17 tapahtumaa. Uratilassa edetäkseen on ansaittava tähtiä voittamalla kisoja tai suorittamalla ylimääräisiä tehtäviä (kuten tiettyjä temppuja tekemällä). Riittävästi tähtiä kerättyään avautuu erityinen uusi tehtävä, joka on yleensä jonkun ison urheilutahon sponsoroima (kuten esimerkiksi Red Bull), tai jopa kokonaan uusi urapolku. Lopulta nämä urat ovat kuitenkin vain kokoelma erilaista tekemistä läjäksi laitettuna, ja pelaamalla ansaitaan parempia varusteita tulevaisuuden kisoja varten.

   Rider Republicissa on erilaisiin "tiereihin" jaettu loot-järjestelmä, jossa paremmalla tavaralla on samalla paremmat tilastot, ja niiden käyttö tekee pelaajasta paremman kisailijan. Missään Marvel's Avengersin luokassa ei olla, sillä parempi tavara tekee fillarin ohjaamisesta helpompaa, saa liikkumaan hieman nopeammin ja niin edelleen. Käytännössä kuitenkin se tavaran käyttötapa ratkaisee, miten hyödyllistä roina on.

   Paras tapa ymmärtää Riders Republicin tarjontaa on ajatella Mass Races -pelitilaa. Siinä noin 50 pelaajaa ahdetaan yhteen ja samaan kisaan, jolloin kaaos on taattu. Kisa jakautuu kolmeen erilliseen ralliin, joiden aikana vaihdellaan lajista toiseen erillisten porttien avulla. Toisin sanoen ensin saatetaan hiihtää, ja sitten heti perään lentää rakettirepulla. Meno muistuttaa Destiny 2:n public event -tapahtumia, ja näitä ilmaantuu lopullisessa pelissä kerran tunnissa. Mass Races on sitä Riders Republicin parasta antia.

   Riders RepublicRiders RepublicRiders Republic
   Ubisoft

   Riders Republic tuntui betassaan sellaiselta, että pelistä on helppo pitää. Pelimekaniikat ovat hauskoja antaen runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, ja itse pelimaailma on erittäin vaikuttava. Täydellisestä pelikokemuksesta ei ole kyse, mutta hyvältä silti vaikuttaa. Ensimmäinen ladattava lisämateriaali tuo mukaan BMX-pyörät, joten odotan pelin julkaisua innolla.

   HQ
   HQ
   HQ
   HQ
   Ubisoft

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä