Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Revolut nimetty BLAST Premier Spring -finaalin juontajakumppaniksi

Tapahtuma järjestetään Isossa-Britanniassa tänä kesänä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailukykyinen Counter-Strike ei usein tuo suurimpia ja jännittävimpiä tapahtumiaan Isoon-Britanniaan, mutta kuten olemme nähneet monien viimeaikaisten esports-tapahtumien tullessa Britannian rannoille, tämä muuttuu tänä vuonna. BLAST Premier Spring Final järjestetään Isossa-Britanniassa kesällä, ja koska tapahtuma on tulossa hyvin nopeasti, turnauksen järjestäjä on julkistanut tapahtuman esittelykumppanin.

Revolut, verkkopankkialusta ja globaali finanssiteknologiayritys, on nimetty tapahtuman juontajakumppaniksi. BLAST huomauttaa, että tässä sopimuksessa nähdään Revolut-brändäys tapahtumassa ja sen digitaalisessa lähetyksessä ja että paikan päällä on myös erityisiä Revolut-lähetyssegmenttejä ja aktivointeja sekä erilaisia lahjoja ja tapaamis- ja tervehdysmahdollisuuksia.

Sopimuksen tarkkaa arvoa ei ole vielä ilmoitettu, mutta tiedämme, että Spring Final järjestetään Lontoossa 12. kesäkuuta alkaen ja siinä kahdeksan joukkuetta taistelee siivusta 425 000 dollarin palkintopotista ja suorasta kutsusta BLAST Premier World Final vuoden lopussa.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä