Suomi
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn julkistaa kumppanitiimit Apex Legends Global Series -sarjan vuodelle 4

Kilpailuun on valittu 12 organisaatiota.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Apex Legends esports on kasvanut ja menestynyt edelleen jo vuosia, joten ei pitäisi olla yllätys, että Respawn sitoutuu kilpailuun. Apex Legends Global Series:n neljännen vuoden kynnyksellä Respawn on nyt julkistanut 12 kumppaniorganisaatiota, jotka myös sitoutuvat ammattilaistoimintaan ja investoivat sen tulevaisuuteen.

12 joukkuetta ovat; Disguised, DarkZero, Alliance, XSET, TSM, FaZe Clan, Riddle, FURIA, Moist Esports, Optic Gaming, LG Chivas ja Fnatic.

Meille kerrotaan, että nämä 12 joukkuetta saavat taloudellisen stipendin kilpailukykyisen ohjelman rakentamiseksi ja että näille joukkueille tarjotaan myös muita media- ja sisältömahdollisuuksia, mukaan lukien mediakoulutus, lehdistöhaastattelut, omistetut valokuvaukset, mahdollisuus isännöidä lisensoituja turnauksia ja paljon muuta.

Mitä tulee siihen, miksi nämä 12 tiimiä on valittu, Respawn toteaa: "Lopulta valitut 12 tiimiä valittiin useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien heidän sitoutumisensa ALGS-ekosysteemiin, aiemmat kilpailusuoritukset ja heidän yleinen halukkuutensa jatkaa yhteistyötä kanssamme uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla ALGS:n kasvattamiseksi."

Näemme kumppanitiimit toiminnassa, kun ALGS Pro League palaa 20. tammikuuta.

Apex Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä