Suomi
Gamereactor
uutiset
Resistance 2

Resistance 2 -infoa

Tarjolla myös pari kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Resistance: Fall of Manin jatko-osasta huhuttiin pitkään, vasta tuorein Game Informer vahvisti pelin olevan tekeillä. Tai pikemminkin melko hyvässä vaiheessa, sillä pelin pitäisi ilmestyä vielä alkaneen vuoden aikana. Sonyn virallisen Threespeech-blogin mukaan pelissä pitäisi olla huima co-op-moodi, joka mahdollistaa jopa kahdeksan pelaajan verkkopelin (ja kahden pelaajan paikallisen yhteistyöpelin). Nettipeliin panostetaan muutenkin, sillä luvassa on 60 hengen moninpelimättöä, joka keskittyy enimmäkseen joukkuepelimuotoihin. Moninpeliin on sisällytetty myös hahmoluokkajärjestelmä, joten pelaajat saavat valita raskaasti aseistetun tankin, sniper-henkisen erikoisjoukkojen taistelijan tai lääkintämiehen välillä.

Uusista vihollisista on mainittu Chameleon ja Stalker, jotka voivat maastoutua täysin näkymättömiin. Kenttiin luodaan myös sattumanvaraisesti joitain elementtejä, joten jokaisen pelikerran luvataan olevan erilainen. Insomniac vakuuttaa kuunnelleensa ensimmäisen pelin saamaa kritiikkiä ja kehittäneensä jatko-osaa sen mukaan. Ruudulle luvataan enemmän vihollisia, joiden tekoäly on kehittyneempää. Myös tallennuspisteiden puutteeseen ja energiajärjestelmään kehitellään parannuksia. Lopputulos paljastunee loppuvuodesta.

Resistance 2
Resistance 2
Resistance 2
Resistance 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Resistance 2Score

Resistance 2

ARVIO. Kirjoittaja Heikki Takala

Ensimmäinen Resistance-räiskintä oli pettymys yksinpelin osalta, mutta jatko-osa on onneksi toista maata.Ladataan seuraavaa sisältöä