Suomi
Gamereactor
uutiset
Remember Me

Remember Me -pelin jatko-osalle on jo tarina valmiina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Remember Me oli omaperäinen ja kiinnostava peli, jonka kaikki osa-alueet eivät kuitenkaan olleet täysin harmoniassa keskenään. Kotimainen arvioijamme jäi kuitenkin toivomaan pelille jatkoa, ja sellainen saattaisi olla joskus tulossa. Dontnodin luova ohjaaja Jean Maxime Moris kertoi Siliconeralle, että hänen tiiminsä miettii jo sitä, mitä muutoksia heidän täytyisi tehdä pelin jatko-osaan. Itse asiassa käsikirjoittajat ovat jo määritelleet mahdollisen juonen, joten kehittäjien täytyisi keskittyä ainoastaan kerronnan ja pelimekaniikan kehittämiseen ja hiomiseen. Moris haluaisi itse suuresti työskennellä jatko-osan parissa:

"Tiedämme mitä haluamme tehdä Remember Me 2:n kanssa. Pääjuoni on jo kirjoitettu, ja olemme miettineet mitä haluamme lisätä alkuperäiseen reseptiin. Tiedämme myös mitä korjaisimme. Peli odottaa vain toteutumistaan, mutta tämän päätöksen tekee Capcom."

Remeber Me oli täynnä hyviä ideoita, mutta toteutus tökki ajoittain. Mutta silti se oli arvioijamme mieleen, ja hänen ajatuksensa pääset lukemaan alla olevan linkin kautta. Oletko sinä tutustunut tähän ranskalaiseen tieteisseikkailuun?

Lue Remember Me -pelin arvio täältä.
"Remember Me on ranskalainen peli, ja se tuntuu sekä näkyy heti alusta asti. Design puhuu omaa kieltään, ja peli eroaa selkeästi monista genrekumppaneistaan. Nilin itse on ei-valkoinen nainen, joka aiheutti suoranaista vastustusta julkaisijoiden taholta, koska nämä pelkäsivät seikan vaikuttavan myynteihin."

Remember Me
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Remember MeScore

Remember Me

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Ranskalainen tieteisseikkailu saa pelaajan aprikoimaan yksityisyyttä sekä erinäisiä eettisiä kysymyksiä.Ladataan seuraavaa sisältöä