Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Rebels Gaming liittyy Espanjan League of Legends Superligaan

Manchester Unitedin maalivahdin David De Gean perustama esports-organisaatio on toivotettu tervetulleeksi alueelliseen liigaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Manchester Unitedin maalivahdin David De Gean perustama espanjalainen esports-organisaatio Rebels Gaming on ilmoittanut liittyvänsä League of Legends Espanjan alueelliseen liigaan, Superliigaan vuonna 2023.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että joukkue ottaa paikan G2 Arcticilta, joka lähti äskettäin liigasta. Tämä tapahtuu myös sen jälkeen, kun Rebels on viettänyt jonkin aikaa kilpailemassa League of Legendsin Iberian Cupissa.

"Olemme iloisia, että Rebels Gaming liittyy League of Legends Superligaan. Se on tärkeä askel seuran strategialle", De Gea sanoi. "Olimme jo suurimmassa VALORANT-alueliigassa ja kuuluminen League of Legendsiin oli seuralle luonnollinen askel. Saavumme tekemään kovasti töitä ja ansaitsemaan paikkamme näyttämöllä."

Mitä tulee siihen, kenen kanssa Rebels Gaming kohtaa Superliigassa ensi vuonna, muut organisaatiot ovat; Giants, Movistar Riders, UCAM Tokiers, Barca eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork KOI, Bisons Eclub ja Guasones.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä