Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil 5

RE5: kuka jää henkiin?

Versus-lisäpaketissa tapellaan kaikesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Zombien lahtaaminen on paitsi veristä ja janoista, myös työlästä puuhaa, ja riskit ovat aina korkealla. Siksi mukana kulkeva kaveri on kultaa kalliimpi, kuten uusi Resident Evil 5 meille valottaa. Kyseinen peli onkin suunniteltu yhteistyö mielessä -- kun toinen lataa asetta, toinen suojaa selustaa, ja kaikki ammukset jaetaan kiltisti tasan.
Todellisuudessa tähän pystyvät vain korkeasti koulutetut ammattilaiset. Kun murhanhimoinen zombilauma hyökyy ylle, sitä helposti ajattelee vain oman itsensä parasta, eikä silloin välttämättä ole aikaa erotella kuka on ystävä ja kuka on vihollinen.
Tähän saumaan iskee Resident Evil 5:n Versus-lisäpaketti.
Versus antaa neljän pelaajan kilpailla keskenään kahdessa erilaisessa pelitilassa. Survivor's Rule on se perinteinen deathmatch, eli henkiinjääneellä (tiimillä) on oikeus puhtaaseen veteen ja parhaisiin varusteisiin. Slayer's Rule puolestaan mittaa eloonjäämisoikeutuksen sillä perusteella, miten nopeasti zombeja saa hengiltä.
Versus-pelitila on juuri julkaistu niin Äksälle kuin Pleikallekin, noin vitosen hintaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ARVIO. Kirjoittaja Mattias Hegerius

Kuinka Gamereactorin peloton uskalikko Mattias Hegerius pärjäsi Afrikan pahoja asukkaita vastaan? Ammukset ehkä riittävät väestönharvennukseen, mutta kestääkö kantti?Ladataan seuraavaa sisältöä