Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 23

RBLZ Gaming on FIFAe Club World Cup -mestari

Joukkue on yksi ensimmäisistä Gamers8-voittajista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paljon puhutaan siitä, että Saudi-Arabia ja muut megarikkaat Lähi-idän maat käyttävät urheilua houkutellakseen ihmisiä maahan ja saadakseen vauhtia matkailuun ja saadakseen parrasvaloja maan varjoisammasta toiminnasta. Konsepti tunnetaan urheilupesuna, ja olemme nähneet tämän vaikuttavan massiivisesti fyysiseen urheilumaailmaan ja viime aikoina jopa esports-maailmaan.

Tämä johtuu siitä, että Gamers8-festivaali on parhaillaan käynnissä Riadissa, Saudi-Arabiassa, ja tapahtuma tuo tonneittain huippuluokan turnauksia, joissa on monen miljoonan dollarin palkintopotit taisteltavaksi. Kun tämä tapahtuma alkoi viime viikon puolivälissä, ensimmäinen tapahtumaerä on jo päättynyt, mukaan lukien FIFAe Club World Cup vuodelle 2023.

Muutaman päivän kilpailun jälkeen RBLZ Gaming, joukkue, jota tukee RB Leipzig, on noussut huipulle kruunattavaksi mestariksi. Tämän tuloksen myötä joukkue on lähtenyt kotiin leijonanosan kanssa 1 miljoonan dollarin kokonaispalkintopotista.

Lisää FIFAe-toimintaa varten myöhemmin tässä kuussa FIFAe World Cup järjestetään, samoin kuin FIFAe Nations Cup, sekä Gamers8:ssa että 1 miljoonan dollarin palkintopoteilla.

FIFA 23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä