Razer Thresher 7.1:n pakettia aukaistaessa huomaa ensimmäisenä kuulokkeiden massiivisuuden. 408 gramman järkäleissä on 50 millimetrin ajurit, metallinen sanka ja jättimäiset keinonahkakupit, jotka takuuvarmasti peittävät korvan kuin korvan. Vedettävä mikrofoni taipuu mallikkaasti lähes joka suuntaan, eikä sen piilottamisessakaan ole ongelmia.
Päähän pistäessä kuulokkeiden painon todellakin huomaa. Metallisangan alla oleva ohut pehmuste ei paljoa painolta suojaa, ja päälaella olo on jatkuvasti epämukava. Kuppien paino keskittyy pitkälti korvalehden alaosaan, eikä kauaa kestä, ennen kuin paino alkaa särkemään korvia. Pidemmän pelisession päätteeksi korviin koskee vielä nukkumaan mennessäkin. Kuppien korkeutta ei voi itse säätää lainkaan, vaan pehmuste venyy automaattisesti pään muodon mukaan. Kuppien muotoilu on sopiva silmälaseille, eivätkä ne paina ohimoita kuulokkeet päässä.
Mitä äänentoistoon tulee, äänielämys on langattomien kuulokkeiden aatelia. Niin basso kuin diskantti kuuluvat mallikkaasti, ja Surround-elämys peleissä on hämmästyttävä. Ajoittain kuulin nopeita särähdyksiä, mutta en voi taata niitä kuulokkeiden viaksi. Mikrofonin laatu on äänentoiston rinnalla alhaisessa asemassa: ääni kumisee kuin kaivoon pudonneella pojalla. Lisäksi mikrofonilla on väärin taivutettuna tapana poimia kuulokkeiden ääntä, ja ajoittain se myös naksahtaa ilkeästi. Bonusmainintana täytyy mainita, että pelkkä metallisangan hipaisu antaa kavereille kivan kakofonian.
Kuulokkeet tarvitsevat kaksi USB-porttia, sillä vastaanotinta ja latausjohtoa ei ole laitettu yhteen. Varsinkin tavallisella PS4:llä laite rohmuaa molemmat konsolin portit. Noin kahden metrin latausjohdolla pelaaminen on epämukavaa, mutta 16 tunnin akunkesto takaa sen, että pelisession aikana ei virta lopu kesken. Laitteen kantama on kohtalaisen pieni, sillä äänentoisto katkeaa jo noin viidessä metrissä. Laite myös sammuu itsestään, jos ääntä ei ole kuulunut muutamaan minuuttiin. Thresherissä ei myöskään ole 3,5 millimetrin johtoa, joten sitä ei voi käyttää langallisesti.
Tietokoneeseen kytkiessä voi kohdata suuren yllätyksen: laitetta ei voi liittää Razer Synapseen. Koska laitteessa ei ole omaakaan ohjelmistoa, monet tärkeät ominaisuudet, kuten automaattinen sammumisaika ja taajuuskorjain jäävät käsien ulottumattomiin. Kuulokkeissa itsessään on säätimet mikrofonin ja kuulokkeiden äänenvoimakkuudelle, mutta nollasta sataan vieminen vaatii jopa kymmenen pyöräytystä! Lisäksi säätimiä napsauttamalla voi nopeasti mykistää haluamansa laitteen, ja hetken pohjassapito aktivoi mikrofonin toiston omiin korviin tai kuulokkeiden Surround-äänen.
Tuut. Tätä ääntä saa kuunnella vähän väliä. Kuulokkeiden tai mikrofonin mykistäminen on tuut. Äänenvoimakkuuden ääripäät ovat tuut. Kantaman ulkopuolelle meno on tuut. Kantaman sisäpuolelle tulo on tuut. Jos akku lähestyy loppuaan, tuut kuuluu kymmenen sekunnin välein. Lisäksi tuut kuuluu aina satunnaisin välein, eikä ohjekirjassa ole mitään mainintaa, mitä se mahtaa tarkoittaa. Tuut.
Lopputuloksena on varsin ristiriitainen kokemus. Äänentoisto on huomattavasti muita langattomia kuulokkeita parempi, mutta käyttömukavuus on tuskaa. Kuulokkeet eivät sovi päähän, ja alinomainen tuuttaus vie järjen. 175 euron hinnalla täytyisi taata mielenrauha, mutta edes tärykalvoja hivelevät äänet eivät tätä pelasta.