Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Nommo Pro

Hinta on korkea, mutta Razerin Nommo tuottaa kyllä hyvän äänenkin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Razerin Nommo on yhtiön mallisto kaiuttimia, joiden on määrä tuottaa hyvää ääntä näyttäenkin samalla hyvältä. Tarjolla ovat Standard Edition, Chroma Lighting Edition ja testattu luksusversio bassovahvistimella. Reunoja on pyöristetty, ja tarkoituksena on estää bassovärinän vaikutus muihin ääniin. Varmistus on ehkä hieman tarpeeton ottaen huomioon kaiuttimen jykevän rakenteen.

HQ
Razer Nommo Pro

Kaiutin itse on tubulaarinen, ja materiaaleiltaan varsin tavallista tekoa. Laite on niin ikään (virtuaalinen) Dolby- ja THX-sertifioitu. Nimenomaan THX on se, joka pätee kodin multimedialaitteisiin. Hintaa on peräti yli 500 euroa, joka tuntuu olevan aika standardi hintaluokka.

Bassokaiutin on 6", joka ei ole kummoinen, mutta kuitenkin äänessä on riittävästi alapäätä. Taajuudet laskevat ilmoitetusti tasolle 35 Hz, ja muotoilu on niin ikään tubulaarinen. Visuaalisesti kaiutin on miellyttävän näköinen. Razerin tyyliin johdot on päällystetty kankaalla niin kuin esimerkiksi Razerin hiirissä on tapana.

Razer Nommo Pro
Tämä on mainos:

Kokonaisuuden ohjaaminen on toteutettu hienosti. Se on riittävän huomaamaton, napit ovat helpot käyttää ja koko alapuoli on vuorattu ohuella kumikerroksella. Muuten laite on tummaa metallia ja pienet LED-valot ovat valkoiset. Yhteistyö Synapse 3:n kanssa toimii lähes viiveettä. Saatavilla on myös puhelinsovellus, jolla voi ohjailla RGB-valaistusta ja ja basson tasoa. Basso on säädettävissä täysin itsenäisesti muista säädöistä piittaamatta, joten basson saa muokattua mieleisekseen.

USB-rööri ja optinen piuha ovat kytkettävissä bassokaiuttimeen ja bluetooth sekä analoginen taas ohjausyksikköön. Toisin sanoen puhelin, tietokone, konsoli ja TV voivat olla kaikki samaan aikaan kytkettyinä.

Razer Nommo Pro loistaa omalla tavallaan. Kyseessä on ehkä ensimmäinen kerta, kun tunnen olevani aidosti ohjaksissa äänen laadun suhteen. Harmillisesti hinta on merkittävän korkea, ja fyysisesti kaiutin on pieni.

Razer Nommo Pro
Tämä on mainos:

Sekä musiikin kuunteluun että pelaamiseen Nommo Pro on hyvä valinta. Kyseessä ei ole niin sanottu highend-stereosysteemi, mutta toistaiseksi paras testiin osuneista. Ulkonäkö on vakuuttava, ja yhteistoiminta Razer Synapsen kanssa tekee vaikutuksen.

10 Gamereactor Suomi
10 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä