Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer Mamba Wireless

Razer on julkaissut paremman version suositusta langattomasta Mamba-hiirestään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Huolimatta teknologian kehityksestä se perinteinen yhdistelmä näppäimistö ja hiiri ovat edelleenkin se paras tapa tietokoneen käyttämiseen videopelaajilla. Luonnollisesti sen vuoksi valmistajat ovat tehneet markkinoille korkealaatuisia näppäimistöjä ja hiiriä erityisesti pelikäyttöön suunniteltuina. Razer on julkaisut päivitetyn version suositusta langattomasta Mamba-hiirestään.

HQ
Razer Mamba Wireless

Mamba-sarjan hiirissä on kuusi nappia: kaksi edessä, kaksi peukalolle ja DPI-ohjaus takana. Ratkaisu on ihan hyvä pelihiirelle. Mamban muotoilu ja väritys on niin ikään sellainen, että soveltuu hyvin Razerin näppäimistöjen vierellä käytettäväksi. Hiiri on langaton ja ladattava, joka miellyttää kaltaistani hippiä suuresti. Hiiren rulla on valaistu ja Razerin logo on valaistu, jolloin akku imeytyy tyhjiin hyvinkin nopeasti. Toistaiseksi olen ollut pakotettu lataamaan hiiren jopa kahdesti päivässä.

Razer Mamba Wireless

Moinen lataustiheys johtaa väistämättä ajatuksiin, onko hiiri sittenkään hintansa arvoinen. Mukana on kiinnitettävä ja punottu johto, joka tietysti poistaa lataustarpeen. Samalla hiiren kätevä liikkuvuus poistuu täysin. Laite on niin ikään erittäin kevyt, jolloin sen käyttäminen on vauhdikasta ainakin silloin, kun johto ei ole kiinnitettynä. Hiiri olisi kaikkiaan erittäin pätevä, jos vain akun kesto olisi parempi.

Tämä on mainos:

Toisin sanoen hinta huomioiden Mamban langattomalta versiolta oli kyllä lupa odottaa hiotumpaa kokonaisuutta ennen kaikkea akun keston osalta.

07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä