Suomi
Gamereactor
laitearviot

Razer HyperFlux

Razer tarjoaa uuden innovatiivisen ratkaisun akun lataamisen ongelmaan. Mutta kaikella on hintansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Valitusta hiirestä huolimatta on aina väistämättä edessä tiettyjä ongelmia. Langatonta on aina välillä ladattava. Langallisessa hiiressä taas se piuha kiertyy ennen pitkää aina väärään paikkaan. Toisin sanoen pelaaja haluaisi langattoman hiiren, jota ei koskaan tarvitse ladata.

HQ

Ja juuri sellainen on Razerilla nyt tarjota. HyperFlux on kokonaisuus, joka koostuu USB:llä tietokoneeseen kytketystä hiirialustasta ja langattomasta Mamba-hiirestä. Ero on siinä, ettei hiiressä ole paristoja, sillä virta saadaan induktiolla hiirimatosta itsestään. Hiirialustalla käytettynä virta ei lopu koskaan. Vehje on vaikuttava, vaikka idea onkin hyvin yksinkertainen.

Razer HyperFlux

Tarkkaan sanoen HyperFluxissa on Firefly Chroma -matto ja hiirenä jo mainittu Mamba. Hintaa on yhteensä noin 270 euroa, vaikka tavallisesti vastaavasta yhdistelmästä joutuisi maksamaan alle puolet nyt pyydetystä hinnasta. Onko siis sijoitus hintansa arvoinen?

HyperFluxissa parasta on sen yksinkertaisuus ja käytön helppous. Hiirialusta toimii ilman sen kummempia asenteluja, joskin värejä pääsee muokkaamaan helposti Razerin omalla Synapse-ojelmistolla. Matolta pois siirrettynä hiiri sammuu 20-30 sekunnissa, mutta kytkeytyy heti päälle matolle asettamisen jälkeen. Hiirimatosta on tarjolla kaksi erilaista mallia: toisen pinta on kankainen, ja toisen klassinen laminoitu pinta.

Tämä on mainos:

Kokonaisuutena tässä on mitä suurimmassa määrin luksustavaraa Razerin malliin niille, jotka kaipaavat tuunattua käyttökokemusta. Ongelmaksi nousee vain ja ainoastaan se, etteivät kaikki välttämättä koe hiiren lataamattomuutta vaaditun taloudellisen panostuksen arvoiseksi. Hiirestä voi tehdä halutessaan myös langallisen, ja käyttää masiinaa tavalliseen tapaan.

Razer HyperFlux

HyperFlux edustaa Razeria parhaimmillaan, sillä laite on hyvin suunniteltu, helppo käyttää ja sen toimintaperiaate on innovatiivinen ja yksinkertainen. Ostamista voi suositella, jos on valmis maksamaan helppoudesta ja mukavuudesta korkean hinnan.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä