Suomi
Gamereactor
uutiset

Raportti: Dwayne Johnson teki seitsennumeroisen lahjoituksen SAG-AFTRA-avustussäätiölle

Erittäin suosittu näyttelijä osoittaa tukensa paremman palkan ja oikeuksien puolesta kampanjoiville.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Emme ole todellakaan nähneet monien Hollywoodin eliittiin kuuluvien ilmaisevan mielipiteitään meneillään olevista Writers Guild of America (WGA) ja Screen Actors Guild (SAG-AFTRA) -lakoista. Mutta se ei tarkoita, että he eivät kannattaisi lakkoja ja haluaisi auttaa kampanjoivia saamaan parempia oikeuksia ja maksamaan kaikesta toimialalla.

Variety raportoi, että Dwayne Johnsonin sanotaan nyt tehneen seitsennumeroisen lahjoituksen SAG-AFTRA Foundation -säätiölle, eli tarkemmin sanottuna hyväntekeväisyysjärjestölle, joka liittyy siihen. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun säätiö pyysi eniten ansaitsevilta jäseniltään apua, jotta se voisi tarjota apua ja tukea liiton 160 000:lle jäsenelle, jotka ovat olleet työttömänä lakkojen alkamisen jälkeen.

Johnsonin toimittamasta tarkasta lahjoitussummasta ei ole tietoa, mutta säätiö otti Twitt...X:n välikädeksi sanomaan: "Kiitos @TheRock poikkeuksellisesta anteliaisuudestasi ja historiallisesta lahjoituksestasi SAG-AFTRA-säätiölle! Autat tuhansia @sagaftra-näyttelijöitä ja perheitä, jotka tarvitsevat kiireellistä apua, ja osoitat johtajuutta, jota muut voivat seurata! Arvostamme sinua!!!"

Tämä kaikki tapahtui sen jälkeen, kun Johnsonin palkka tulevasta lomaelokuvasta Red One paljastettiin, ja kyseessä on todella vaikuttava summa.

Raportti: Dwayne Johnson teki seitsennumeroisen lahjoituksen SAG-AFTRA-avustussäätiölle


Ladataan seuraavaa sisältöä