Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo Immortal

Raportti: Diablo Immortal keräsi ensimmäisen kuukauden aikana 49 miljoonaa dollaria

Ilmainen mobiilipeli tuotti keskimäärin yli miljoona dollaria päivässä koko kesäkuun ajan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo Immortal on saanut paljon kritiikkiä siitä lähtien, kun se lanseerattiin kesäkuun alussa. Mudan läpi möyrineet pelin fanit ovat huomanneet mikrotransaktioiden vaikutuksen pelin loppuvaiheessa. Viimeisten neljän viikon aikana olemme kuulleet tarinoita pelaajista, jotka käyttävät tuhansia dollareita parempien saalisesineiden saamiseksi, mutta usein tuloksetta. Esimerkiksi eräs 16 000 dollaria peliin käyttänyt striimaaja tuhosi saamansa harvinaisen esineen livelähetyksensä aikana.

Mutta kuinka paljon rahaa Diablo Immortal on kerännyt mikromaksuilla kesäkuun aikana? Tiedonkeruusivusto Appmagicin mukaan (kiitos, Mobilegamer) peliin on käytetty 50 miljoonaa dollaria. Tarkka luku on 48 988 970 dollaria, joka tarkoittaa, että joka päivä julkaisun jälkeen Diablo Immortal on kerännyt yli miljoona dollaria Blizzardille.

Peliä on ladattu 10 miljoonaa kertaa, joten tuohon päälle lasketaan vielä pelin myyntitulot. Immortal on jo Diablo-pelisarjan historian suurin julkaisu, sillä Diablo III:n väitettiin saavuttavan 10 miljoonan myydyn kappaleen rajan noin kuusi viikkoa julkaisun jälkeen.

Oletko pelannut Diablo Immortal -peliä ja huomannut mikromaksujen vaikutuksen?

Diablo Immortal

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä