Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Raportin mukaan Blizzard haluaa tehdä yhteistyötä suoratoistajien kanssa OWL:n tiimoilta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on yksi isoimmista e-urheilukilpailuista, ja Blizzard etsii ilmeisesti keinoja saada lisääkin katsojia Dexerton raportin mukaan. Blizzard etsisi suoratoistajia ja "vaikuttajia" auttamaan asiassa.

Ideana olisi tehdä yhteistyötä muun muassa Streamlabsin ja Stream Elementsin kanssa, ja Blizzard etsisi aivan tietyt kriteerit täyttäviä suoratoistajia. Näillä tulisi olla jo valmiiksi tietty yleisö, ja tietenkin heidän tulisi olla turvallinen valinta. Asuinpaikkana olisi mieluiten Yhdysvallat, jotta olisi helppoa tarpeen mukaan mennä katsomaan otteluita paikan päälle.

Raportin mukaan Blizzard olisi palkannut kesäkuussa Influencer Specialistin.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä