Suomi
Gamereactor
uutiset
Rage

Rage-suunnittelija liittyi Oculus-kehittäjiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Virtuaalilasivalmistaja Oculus on saanut John Carmackin jatkoksi toisenkin id Softwarelta tunnetun vahvistuksen. Ragen suunnittelujohtaja Matt Hooper on nimittäin liittynyt Oculuksen kehityspäälliköksi.

Toisin kuin Carmack, joka jatkaa ainakin muodollisesti myös id:n leivissä, Hooper erosi id:ltä jo helmikuussa. Eron taustat ovat epäselvät, mutta epäilyt ovat kohdistuneet Ragen odotettua heikompaan menestykseen.

Carmack ja Hooper työskentelevät Oculuksen uudessa Dallasin toimipisteessä. Ohjelmointitaidoistaan tunnettu Carmack johtaa virtuaalilasien teknologiakehitystä.

Miltä maailma sitten näyttää lasien lävitse? Päähän asetettava laite esittää molemmille silmille erillisen kuvan, mikä luo illuusion kolmiulotteisuudesta. Laitteessa olevat liikesensorit puolestaan tunnistavat päänliikkeet, joten pelaaja voi aidosti katsella ympärilleen. Kun käteen lyödään joikkari, voi kokemus olla jotain tällaista:

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

RageScore

Rage

ARVIO. Kirjoittaja Christofer Olsson

Legendaarisen Id Softwaren kauan odotettu Rage on viimein täällä. Onnistuuko studio vanhan koulukunnan räiskinnässään?

0
Ragen Twitteriltä neuvo Walmartille

Ragen Twitteriltä neuvo Walmartille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Muutama päivä sitten Gamereactor uutisoi, kuinka Kanadan Walmart livautti ehkä videopelihistorian suurimman tietovuodon, ja vieläpä kuukautta ennen E3-messuja. Yksi...Ladataan seuraavaa sisältöä