Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series palaa vuonna 2023

Se on täysin offline-turnaus, jossa huippujoukkueet ympäri maailmaa voivat kilpailla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Krafton on nostanut verhot siitä, mitä vuosi 2023 pitää sisällään PUBG: Battlegrounds esports -faneille. Vuonna 2023 ei vain palata PUBG Global Series -turnaus, joka on "uusi tason 1 täys-offline-turnaus alueellisille huippujoukkueille kilpailemaan maailmanlaajuisella tasolla", mutta meille kerrotaan myös, että kumppaniohjelma otetaan käyttöön Global Championshipin ja Nations Cupin paluun rinnalla.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, kumppaniohjelma on Kraftonille tapa tarjota "etuja ja nimikkeitä parhaille esports-kumppaneillemme", ja kumppanit valitaan seulontaprosessin kautta. Näitä etuja ovat pelin sisäiset merkkituotteet sekä taatut kolikkopelit PUBG Global Series -sarjassa, ja uudet kumppanitiimit määritetään vuosittain.

Mitä tulee PUBG Global Championshipiin ja Nations Cupiin sekä Global Seriesin hienompiin yksityiskohtiin, Krafton ei ole vielä jakanut monia muita yksityiskohtia, mutta lupaamme kuulla lisätietoja joulukuun alussa.

Meille on kerrottu, että kehittäjä pyrkii kaventamaan Ranked-peliä ja esportsia entisestään ja avaa myös oman PUBG Esports -areenan Koreassa vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Katso alta ehdotettu aikataulu kaudelle 2023.

PUBG: Battlegrounds

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä