Suomi
Gamereactor
uutiset
PUBG: Battlegrounds

PUBG: Battlegroundsin ensimmäinen Survivor Summerfestin "Mega Colab" näyttää olevan Street Fighter

Se saapuu heinäkuun 26. päivä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama päivä sitten ilmoitettiin, että PUBG: Battlegrounds saa suuren kesätapahtuman, joka tunnetaan nimellä Survivor Summerfest. Tämä esitys käynnistyy tällä viikolla PUBG Arcade -pelitilalla 12. heinäkuuta ja 2. elokuuta välisenä aikana, mutta sitä täydennetään matkan varrella parilla "Mega Colab" -nimisellä päivityksellä sekä karttapäivityksellä. Näyttää siltä, ​​​​että ensimmäinen yhteistyöteema on tuotu julki, ja se näyttää tuovan rakastetun taistelupelisarjan battle royaleen.

Ensimmäisen yhteistyöprojektin, jonka on määrä saapua 26. heinäkuuta, näyttää sisältävän Street Fighteriin liittyviä herkkuja, ja tiiserikuvasta päätellen voimme odottaa Chun-Lin, Ryun, Kenin ja Cammyn olevan mukana. Joistakin heistä näyttää olevan myös vaihtoehtoiset versiot mukana, sillä esimerkiksi Chun-Li:stä niitä on kaksi.

Vielä ei ole tietoa, mitä yhteistyö todella sisältää, mutta koska julkaisupäivä on jo lähellä, odota lisätietojen saapuvan varsin pian.

Vielä meitä ei ole kutiteltu, mitä "Mega Colab 2" pitää sisällään, mutta epäilemättä on jotain jännittävää luvassa Street Fighter -yhteistyön myötä.

PUBG: Battlegrounds

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä