Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

PSG Esports ja Talon pitävät yhtä seuraavat kolme vuotta

Pari jatkaa ponnistelujaan saavuttaakseen kilpailukykyisen League of Legends vuorenhuipun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PSG. Talon on yksi suurimmista esports-organisaatioista, jotka toimivat kilpailullisessa League of Legends-tilassa. Organisaatio, joka on ranskalaisen jalkapalloseuran Paris Saint-Germainin ja esports-joukkueen Talon yhteistyöhanke, on yrittänyt päästä LoL: n huipulle vuosia, ja vaikka se on kamppaillut tehdäkseen loven vuotuiseen World Championship, pari on sitoutunut toisiinsa ja tähän ponnisteluun.

Kuten blogikirjoituksessa ilmoitettiin, meille kerrotaan, että PSG Esports ja Talon pysyvät yhdessä seuraavat kolme vuotta, ja tämä PSG: n tukemisen lisäksi. Talon-tiimi, pari osallistuu Pacific Championship Series ympäri Aasiaa joukkueella, joka tunnetaan nimellä PSG Esports.

"Yhteistyö PSG:n kaltaisen seuran kanssa tarkoittaa pelimme viemistä uusiin korkeuksiin", sanoi Talon Esportsin toimitusjohtaja Sean Zhang. "Olemme innoissamme seuraavasta kolmesta vuodesta ja odotamme innolla menestystä, jonka voimme luoda yhdessä."

Pari jatkaa myös uusien kaupallisten kumppanuuksien etsimistä ja laajentaa ponnistelujaan sisällöntuotantotilaan.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä