Gamereactor Suomi. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Käyttäjän Tuuli Saarinen tervehdys

En ala tähän sen pidempään tervehdystä kirjoittelemaan, sillä minusta löytyy melko laaja esittely tuolta toimituksen puolelta. Eli täältä: http://www.gamereactor.fi/toimitus/tuuli+saarinen .

Mukavaa joka tapauksessa päästä kirjoittelemaan tänne, toivottavasti tuotoksiani on myös mukava lukea.

Jos kiinnostaa lukea japaninseikkailuistani laajemminkin kuin vain pelinäkökulmasta, vilkaiskaa hlökohtaista blogiani: http://finrandojin.wordpress.com . Warning! Obs! On mahdollista että osittain tulee postattua hiukan ristiinkin, mutta koittakaa selvitä vaikka lukisittekin molempia.

Vieraskirja

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Kirjoittaja: NYZ95
  2009-12-23 20:17
  Sinä olet hieno
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2009-06-25 20:23
  metal8585, kiitos

  Enemmänkin olisi odottamassa nettiin laittamista, mutta ei meinaa ehtiä.

  Japani on todellakin erittäin outo ja kiehtova maa, mutta ei kuitenkaan tunnu etäiseltä. Siihen outouteen vaan tottuu ajan myötä, ja pinkit DS:t pojilla ym. lakkaavat hämmästyttämästä.

  Edellä mainitusta tulikin juteltua juuri tänään kollegan kanssa, ja molemmat olivat sitä mieltä että erityisesti Japanilla on taipumusta turruttaa ihmiset outouksiin. Niinpä sekä minulla että hänellä on vaikeuksia keksiä kirjoitettavaa, meille kun oikein mikään ei tunnu kovin oudolta tai erikoiselta enää!
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2009-06-24 05:04
  Hienoja kuvia olit taas ottanut

  Japani on kyllä outo maa,mutta niin kiehtova? Siellä jopa mies uskaltaa pelata pinkillä DS:llä.Värihän se vaan on.
   
 • Kirjoittaja: herman1
  2009-06-06 03:25
  yksi kaksi and soo on
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2009-03-22 17:16
  GTAfreaknr1, sitä Akihabara tosiaan on! Paitsi jos sattuu olemaan vähissä varoissa Hienoa että tykkäsit palstastani
   
 • Kirjoittaja: GTAfreaknr1
  2009-03-22 13:57
  Juu, tuo Nipponin osio lehdessä oli mukavaa luettavaa, todellinen pelinörtin unelma tuo Akihabara! Kiva uusi palsta lehteen, tuo varmaan lisääkin mainetta Suomen Gamereactorille....
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2009-03-20 17:42
  metal8585, hyvä että tykkäsit! Kyllähän se vähän niin on, että kunnon pelilehdessä pitää olla mukana myös tuulahdus Japania, eikö? ;) Pitämäni palsta on kolumnipalsta, joten kauheasti pidempiä tekstejä tuolle palstalle tuskin ilmestyy, mutta tilaisuuden (eli hyvän aiheen) tullen on mahdollista että kirjoitan jostain aiheesta lehteen ihan artikkelinkin.
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2009-03-19 19:14
  Sainpa sitten vihdoin käsiini uuden reactorin numeron ja selasin sen heti innolla läpi ja mikäs sieltä tupsahtikaan esiin! Nippon!

  Hyvä juttu että saatiin tähänkin lehteen Kuulumisia japanista osio.Ennen olen lueskellut vain pelaaja lehdestä japanin pelialueiden kuulumisia anood nimimerkin (kirjoittajan) sanelemana.Vähän lyhythän se vielä on,mutta ensi askeleet johtavat sitten myöhemmin pitkiin.

  Onnea oman palstan johdosta ! Nyt lehti on vieläkin laadukkaampi.
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2009-02-11 15:59
  GTAfreaknr1, eipä kestä
   
 • Kirjoittaja: GTAfreaknr1
  2009-02-11 15:28
  Kiitti ystävänhyväksynnästä.
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2009-01-11 11:34
  Menusta oli puolet pelkkiä juomia, eli ei se ruokapuoli ihan niin laaja ollut. Ja kuppilan teemana oli nimen mukaan "asunto", jonka vuoksi ruokalistakin oli tehty sanomalehden muotoon. Minä ja ystäväni aterioimme olohuoneen puolella, aivan keittiön vieressä ;) Mielikuvitusta ja leikkimieltä täkäläisiltä tuntuu kyllä löytyvän loputtomiin, ja samaa kieltämättä soisi muillekin kansoille. Suomalaiset ovat vähän turhan jäykkiä ja vakavia minun makuuni.

  Siitä en kylläkään ole samaa mieltä, että Suomesta ei löytyisi hienoja vanhoja rakennuksia. Ei tarvitse mennä kuin Naanataliin niin johan löytyy todella kauniita vanhoja pitsihuviloita Riippuuhan tuo toki kaupungistakin että löytyykö kauniita rakennuksia, vaiko vain 70-luvun betonikerrostaloja. Toisaalta, Suomella ei ole yhtä pitkää historiaakaan Japanin kanssa, joten mielestäni noita ei edes pysty kunnolla vertailemaan

  Cosplaysta voisin tosiaan jossain välissä kirjoitella, hyvä idea! Sitä ennen voisin koittaa piipahtaa Harajukun kuuluisalla cosplay-kadulla imemässä vähän vaikutteita ;)
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2009-01-09 03:14
  Kävin taas katselemassa oliko ilmestynyt uusia kuvia japanista ja olihan niitä.

  Repesin(ja hieman hämmästelin) kun näin sen japanin menun.Oli tosiaan kuin päivän lehti.Mahtoi olla iso ruokalista.Ja mikä hyvä,japanilaisilla ainakin tuntuu olevan vielä mielikuvitusta jäljellä,ainakin kuvien perusteella.Oli niin paljon eri värejä ja...mitä lie muuta?

  Itse piirtelin kovasti kouluaikoina,mutta mielikuvitus karkasi koulun loputtua jonnekin. Satunnaisesti olen enää piirtänyt jotain.Muutama kuva löytyy profiilini kuva osiosta,mitkä olen piirtänyt lähiaikoina.Parempaakin jälkeä on tullut tehtyä koulussa.

  Ihan hauskalta näyttivät ne joulujuhlatkin.Sekä PSP, dissidian kera.

  Japanin vanhat rakennukset kyllä näyttävät aina hienoilta.Ihan toista kuin täällä suomessa,missä näkee vain kerrostaloja ja hieman lisää niitä.Japanissa on sentään vielä väriä!

  Oletkos muuten törmännyt vielä koskaan niihin Cosplay hahmoihin japanissa?..Tein siihen liittyen aiheenkin tuonne keskustelu alueelle,kun rupesi niin kiinnostamaan nämä.

  Siinä yksi blogi aihe. Cosplay!
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-11-15 15:54
  Hienoja kuvia olit taas napsinut ympäri japania.

  Katsoin myös tuon benken visiitti videon super potatoon ja sehän oli oikea pelaajan taivas!kauheasti vanhoja hyviä pelejä ja koneita.Tuli ihan vesi kielelle...
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2008-11-01 18:48
  Haha, et sitten tuon vaikeampaa kysymystä keksinyt? Ei vaan, lähinnä meinaan sitä että ei tuohon oikein pysty vastaamaan lyhyesti. Helvetin siistiä, mutta myös melko raskasta. Opiskelutahti on nimittäin ihan hullu, eikä aina ole helppoa elää arkea kun ei osaa kysyä kaupantädiltä että mistä hunaja löytyy (koska ei tiedä mitä hunaja on japaniksi).

  Kulttuuri on kuitenkin todella mielenkiintoinen, ja ainakin tällä hetkellä viihdyn täällä erinomaisesti, vaikka tämä saattaakin olla vielä alkuhuuman aiheuttamaa viehätystä. Ja onhan tämä ihan mahtavaa kun pystyy esim. ostelemaan vanhoja pelejä ja pelikoneita halvalla ja loistavassa kunnossa
   
 • Kirjoittaja: Maitopurkki
  2008-11-01 18:20
  millaistas on japanissa

  olen aina halunnu käydä siellä
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2008-10-29 04:30
  Heh, onnea vaan valitsemallasi polulla Olen kuullut huhua että kiina on vielä astetta vaikeampi kieli, mutta omakohtaista kokemusta ei ole lainkaan. Kiina ei jostain syystä ole koskaan ollut kiinnostuslistani kärjessä, vaikka Japani onkin~
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-10-28 19:13
  Heh,näinpä muuten suomi kiina suomi sanakirjasen kirjakaupassa ja päätin ostaa pois. nyt sitten yritetään vääntää kiinaa sujuvasti kovalla innolla.Saas nähdä mitä tästä tulee....

  Kieli kyllä ihan kiinnostaa(japani myös)ja näin ainakin saa hieman tuntumaa että oppia siihen.
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-10-15 16:26
  Katselin taas tuota sun kuva kokoelmaa japanista ja arcadesta ja sinne oli tainnut tulla lisää kuvia,ainakaan muistaakseni siellä ei ollut noin paljon vielä silloin aiemmin.

  Ainakin japani on paljon paljon värikkäämpi mesta kuin tämä suomi.Ne pelihallin tuolit olivat hienon näköisiä ja erikoisia.Japanissa näyttää olevan aika paljon myös noita mainoksia joka puolella.Akiba ja tokio erottuu ainakin yöllä,kun on ne neon valot ja sun muut valokyltit,mainokset.Se on vaan niin hieno yöllä.

  Japanilainen ruoka näyttää aina kuvissa kovin ihmeelliseltä,tai sitten mulla on vain silmissä vikaa. heh,sample-meals..

  Katselinpa myös noita benken GR-TV blogi videoita ja huomasin että olit näköjään yhdessä niistä.Hyvin ainakin englannin kielen taidoit,sehän nyt varmaan kuuluukin vaatimuksiin jos maailmalla heiluu.

  Huoh,tekispä ne joskus jatkoa shenmue peli-sarjalle...
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-10-06 18:49
  Harjoitus tekee mestarin!

  Hyvin olet kirjoitellut,että kyllä noilla taidoilla luulisi oman palstan saavan,varsinkin kun lehdessä semmoista ei vielä ole.Mutta,toivotaan parasta!
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2008-10-06 13:50
  Juuh, täytyy toivoa Vaikka enemmän tuo oikeastaan on minusta itsestäni kiinni, en oikein luota toimittajantaitoihini vielä, joten en tiedä uskallanko heti kirjoittaa mitään isoa juttua... Japanipalsta olisi joka tapauksessa minustakin erinomainen lisä mihin tahansa pelilehteen, vaikka en itse sellaista pääsisikään kirjoittamaan. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-10-04 14:17
  Joo,antaa tulla vain lisää kiinnostavaa tekstiä.

  Toivottavasti pääsisit kirjoittelemaan lehteenkin juttujasi,kun onhan siellä paljon kiinnostavaa materiaalia sun muuta.Pelaaja lehdelläkinhän on semmoinen japani toimittaja,joku anoob....?joku?no kuitenkin,kyllä gamereactorin:kin olisi aika saada lehteen semmoinen,mitä kuuluu japanista,osio.
   
 • Kirjoittaja: Tuuli Saarinen
  2008-10-04 08:01
  Nyt on kun minä tungin mukaan joukkoon ;) Vaikka olenkin ihan vaan avustaja, mutta kuitenkin. Toivon mukaan pääsen blogin lisäksi kirjoittelemaan jossain vaiheessa itse lehteenkin juttuja. Kirjoitettavaa täältä nimittäin kyllä löytyy, vaikka ajankohtaisten juttujen spottaaminen ei ehkä ole vahvin puoleni, paremmin luonnistuvat nimittäin reportaasityyppiset jutut. Terkkuja joka tapauksessa takaisin
   
 • Kirjoittaja: metal8585
  2008-10-03 18:53
  Oho,onkos GR:llä japanissakin porukkaa?..no,terveisiä täältä suomesta.