Suomi
Gamereactor
lifestyle

Porsche ja Xbox paljastavat täyden valikoiman Xbox Series X -konsoleita

Kuusi saatavilla olevaa mallia kunnioittavat autonvalmistajan historiaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Xbox ei tuota monia kaupallisia versioita Xbox Series -konsoleistaan, jotka on omistettu alustalla debytoiville peleille, se tekee yhteistyötä kaikenlaisten tuotemerkkien ja yritysten kanssa järjestelmän erikoisversioille. Aiemmin olemme nähneet Xbox Series X: n, joka on suunniteltu näyttämään Thorin vasaralta, yksi mallinnettu The Mandalorian: n mukaan, jopa Bethesdan malli, joka on tehty muistuttamaan Redfallia, ja kaikki nämä ovat erittäin rajoitettuja ja tarjotaan yleensä lahjoissa. Viimeisin tähän taisteluun liittynyt on Porsche.

Kuten Summer Game Fest -näyttelyn aikana ilmoitettiin, Porsche ja Xbox ovat nyt paljastaneet täyden kokoelman Xbox Series X -konsoleita, jotka jaetaan tulevaisuudessa. Yhteensä on kuusi mallia, joista jokainen on räätälöity autonvalmistajan historian eri osaan, ja mallit on luotu juhlistamaan Porschen 75-vuotista taivalta.

Mitä kukin malli on tehty muistuttamaan, ne ovat seuraavat:


  • Porsche 911 GT1 voitti Le Mansin 24 tunnin ajon vuonna 1998.

  • Porsche Hippie oli kilpa-auto toisin kuin mikään muu. Sitä koristivat syvän siniset ja kirkkaan vihreät "hippi" -värit.

  • Porsche Pink Pig oli vaaleanpunainen kilpa-auto. Vaaleanpunainen? Kyllä. Peitetty teurastajatyylisillä leikkauksilla. Se on rotuväritys, joka sai kulttiaseman.

  • Porsche Salzburg toi Porschelle ensimmäisen kokonaisvoittonsa Le Mansissa.

  • Porsche Racing Editionia kutsutaan usein valkovalaaksi (tai Moby Dickiksi) sen valtavan hännän vuoksi.

  • Porsche 75th on nykyinen kilpailuväritys 963: ssa.

Tämä on mainos:

Jos olet kiinnostunut jostakin näistä konsoleista, voit osallistua arvontaan tänään, jos asut Isossa-Britanniassa, Saksassa tai Yhdysvalloissa, ja jokaisen konsolin mukana tulee myös teema- ja merkkiohjain.

Porsche ja Xbox paljastavat täyden valikoiman Xbox Series X -konsoleita


Ladataan seuraavaa sisältöä