Suomi
Gamereactor
lifestyle

Polestar 4 on sähköautojen katumaasturi ilman takalasia

Auto on virallisesti paljastettu edellisen kiusanteon jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuten muutama päivä sitten kerroimme, Polestar on nyt virallisesti nostanut verhon seuraavalle sähköautolleen. Tämä Polestar 4:nä tunnettu auto on katumaasturi, joka on suunniteltu sijoitettavaksi Polestar 2:n ja 3:n väliin hinnan ja koon suhteen, ja siitä tulee tähän mennessä nopein Polestar.

Auton maksimiteho on 544 hv, mikä mahdollistaa 0–100 km/h nopeuden saavuttamisen 3,8 sekunnissa kahden version, yksi- ja kaksimoottorisen version, rinnalla. Se varustetaan 102 kWh:n akulla, joka on suunniteltu tarjoamaan 560 km:n toimintamatka.

Tekniikan osalta Polestar 4:n infotainment-paketti saa virtansa Android's Automotive OS ja Snapdragon Cockpit Platform. Google Assistant, Maps ja Play ovat myös kaikki tuettuja, samoin kuin Harmon Kardon -äänipaketti, jossa on 12 kaiutinta ympäri autoa. Apple CarPlay on myös käytettävissä.

Yksi auton oudoimmista osista on kuitenkin se, että siinä ei itse asiassa ole takaikkunaa, sillä Polestar on sen sijaan esitellyt "uudenlaisen mukaansatempaavan takamatkustajakokemuksen", jossa lasikatto ulotetaan takamatkustajien pään ulkopuolelle.

Tämä on mainos:

Mitä tulee Polestar 4:n debyyttiin, auton on määrä lanseerata ensimmäisen kerran Kiinassa marraskuussa 2023, ja täysimittainen lanseeraus on suunniteltu vuoden 2024 alkuun.

Polestar 4 on sähköautojen katumaasturi ilman takalasia
Polestar


Ladataan seuraavaa sisältöä