Suomi
Gamereactor
uutiset
Battleborn

Pitchford: "Emme ole muuttamassa Battlebornia F2P:ksi"

Mutta ilmaista trial-versiota hahmotellaan muutaman kuukauden päähän.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gearbox Softwaren toimitusjohtaja Randy Pitchford katkaisi Battleborniin liittyvät Free-2-Play -huhut Twitterissä: "Sain tietää tästä virheellisestä ja holtittomasta F2P-huhusta. Meillä ei ole suunnitelmia muuttaa Battlebornin liikemallia.

Hän vahvisti kuitenkin vielä julkistamattomat suunnitelmat kokeiluversiosta, joka olisi ilmainen ladata ja tarjoaisi mahdollisuuden kokoversion sekä DLC:n ostoon. Nämä suunnitelmat ovat kuitenkin vielä kuukausien päässä.

Battleborn jäi ilmestyessään pahasti Blizzardin Overwatchin jalkoihin, vaikka kyseessä onkin kaksi lopulta hyvin erityyppistä peliä. Aiotko antaa sille uuden mahdollisuuden, jos ilmainen trial-versio joskus ilmestyy?

Battleborn

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battleborn sulkee palvelimensa

Battleborn sulkee palvelimensa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Vuonna 2016 Gearbox ja 2K Games julkaisivat Battlebornin samoihin aikoihin Blizzardin Overwatchin kanssa. Battleborn oli se, joka jäi jalkoihin ja unohdettiin. 2K:n tuki...

1
Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gearboxin Battlebornin alkutaival ei ollut helppo. Suurin syy tähän on ollut osittain epäreilu vertailu Blizzardin Overwatchiin. Muitakin syitä on, ja juuri näihin...Ladataan seuraavaa sisältöä