Suomi
Gamereactor
ennakot
Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe ensivaikutelma: paljon charmia ja yksi huolenaihe

Nintendon suosittu sarja suuntaa Switchille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

En tiedä ketään joka olisi pelannut Pikmin pelejä rakastumatta sarjaan. Gamecubella alkunsa saannut kevyt strategiaseikkailu on yksi kauniimpia kokemuksia jota voi kokea konsolilla ja yksi Nintendon parhaita luomuksia.

Sarjan Wii U:lle julkaistu kolmas osa rakensi kehitti edeltäjiensä konseptia eteenpäin. Tämä kolmas osa on nyt saamassa oman julkaisunsa Nintendo Switchillä yhtenä kaikista odotetuimpana ja "luonnolisempana" Deluxe adaptaationa. Tämän marraskuun 30. päivän julkaisua odotellessa jaamme täällä ensivaikutelmia pelistä ennen kuin voimme julkaista täyden arviomme.

HQ

Ensinnäkin, peli on vanhentunut arvokkaasti seitsemässä vuodessa. Jotkut valikot näyttävät himan vanhentuneilta, mutta kun pääset pelin sisälle, se täyttää TV ruutusi upealla elämäntäyteisellä dioraamalla. Visuaalit näyttävät siltä että ne on päivitetty 720p resoluutiosta 1080p:hn TV:llä ja 480p:stä 720:n käsikonsoliversiossa. Vaikka osa tekstuureista on edelleen hieman suttuisia, toiset ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja elävän oloisia.

Tämä on mainos:

Pikmin on helposti lähestyttävä reaaliaikastrategiakokemus joka muuttuu huomattavasti monimutkaisemmaksi edetessään. Tästä syystä Nintendolle tavanomaiset opasteet eivät tunnu rasittavilta pelissä. Koska se suunniteltiin Wii U ohjaimelle, KopPad menusta kartan ja informaation tutkailu ei tunnu aivan yhtä luontevalta.

Deluxe version uudet lisätoiminnot ovat järkeenkäypiä. Ennen kaikkea kyky hyppiä yksinpelin ja kahden pelaajan yhteistyön välillä koska tahansa pääseikkailussa antaa uuden syyn palata pelin pariin sekä kutsua aloittelijoita mukaan.

Pikmin 3 DeluxePikmin 3 DeluxePikmin 3 Deluxe

Tämän lisäksi pelistä löytyy uusia sivutehtäviä. Emme voi viellä paljastaa yksityiskohtia tarinasta, mutta jos pelasit alkuperäistä Pikmin 3:sta, tiedät suurinpiirtein Olimar ja Louie aikeet ennen kuin Alph, Brittany ja Charlie törmäsivät PNF-404:ään. Deluxe versio lisää mukaan myös DLC:tä sekä uuden "Ultra-Spicy" vaikeusasteen veteraaneille.

Tämä on mainos:

Ainoa ongelmani tässä versiossa on sen kontrollit. Perinteinen ohjaustapa toimii mainiosti ja lukkiutumista on paranneltu, mutta liikeohjauksen faninan en pidä siitä miten Nintendo käänsi pelin Switch ohjaimille. Gryo-pohjainen kohdistin jumiutui usein maisemiin kiinni pelatessani, mitä ei käynnyt alkuperäisversiossa. Näistä ohjaushuolista huolimatta viihdyin tämän version parissa.

Voit lukea pelistä ja sen ominaisuuksista lisää myöhemmin kun julkaisemme virallisen arviomme Pikmin 3 Deluxesta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pikmin 3 Deluxen demo julkaistu

Pikmin 3 Deluxen demo julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Aleksi Kesseli

Oletko kiinnostunut kokeilemaan Pikmin sarjaa? Siinä tapauksessa sinua onnisti, sillä Nintendo julkaisi eilen Twitterissä demon ja sanoi seuraavaa: "Pikmin 3 Deluxen...Ladataan seuraavaa sisältöä