Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusionin kivinen alku Overwatch Leaguessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Philadelphia Fusion on yksi niistä joukkueista, jotka ottavat osaa ensi vuoden Overwatch Leagueen. Joukkue on kuitenkin ajautunut ongelmiin jo ennen kauden alkamista.

Pelaaja SuMin 'SADO' Kim on joutunut esittämään anteeksipyynnön "boostattuaan" pelissä. Lausunnon voi lukea joukkueen verkkosivulla. Rangaistukseksi hän on kilpailukiellossa ensi vuoden toukokuuhun asti.

Lisäksi joukkue paljasti Twitterissä, että "pelaajalogistisista syistä" johtuen he eivät kilpaile esikauden otteluissa. Kuitenkin tavallisella kaudella he tulevat pelaamaan normaalisti.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä