Suomi
Gamereactor
uutiset
Pro Evolution Soccer 2016

PES 2016:n kokoonpanojen lopullinen päivitys vielä viikkojen päässä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Konami julkaisi viime viikon torstaina 1.02-päivityksen Pro Evolution Soccer 2016 -peliin, jonka oli tarkoitus muun muassa päivittää joukkueiden kokoonpanot vastaamaan oikeaa tilannetta. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan päivitys saapui puutteellisena.

Tulevaisuuskaan ei näytä kovin valoisalta, sillä korjaavaa päivitystä joudutaan odottamaan vielä useita viikkoja. Kehittäjät ovat kirjoittaneet avoimen kirjeen faneille, jonka voi lukea kokonaisuudessaan täältä. He lykkäävät nyt toisen data packin julkaisua, jotta siihen saadaan sisällytettyä loputkin pelaajien siirrot. He aikoivat myös julkaista uuden stadionin (Maracana) PS4:lle ja Xbox Onelle, mutta tässäkin tapauksessa julkaisu lykätään kauemmas. Kehittäjillä ei ollut kuitenkaan pelkästään ikäviä uutisia, sillä peliin julkaistaan muun muassa uusia kenkiä tulevissa päivityksissä.

Yksinpelaajien on tässä vaiheessa ehkä helpointa tehdä lopulliset pelaajien siirrot itse. Pelistä puuttuvat ainoastaan välillä 31.8.-1.9. tehdyt siirrot.

Pro Evolution Soccer 2016

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
PES 2016: Data Pack 3.0 ilmestyi ladattavaksi

PES 2016: Data Pack 3.0 ilmestyi ladattavaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Konami on julkaissut tänään odotettua päivitystä Pro Evolution Soccer 2016:n sisältöön. Data Pack 3.0 on nyt ladattavissa kaikilla alustoilla ilmaiseksi. Se lisää mukaan...Ladataan seuraavaa sisältöä